karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Arkadaslar baktim FAQ bolumune yapilmadi simdi sole bi olay ben karakterimi hex editorle editledim.Gercektende guzel oldu turkcelestirdim fln ama arka resmi degistirmek istiyorum.Acaba sunu kisa kisa nasil yapacagimi anlatabilecek bir arkadas varmi? Cok tesekkurler...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Hocam karaktermi editledin. hoh!! oda ne!! client editlemeden bahsediyorsan. FAQ bölümünde client editing var ama karakter editleme olayını bilmiyorum.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 eheuehe client edit pardon iste anlasana sende :D hehe cok guldum ya pardon client editte iste arkadasim faqi soledim goruorsan anlamadim... daha aciklayici bi anlatim pls...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar