-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya bu oyunu hatırlayan varmı? 98 kasım ayında çıkmıştı yannış hatırlamıosam. daha yeni sistemimi aldığımda aldığım ilk oyundu. çok güzel grafikleri vardı, hatta oyuna başlarken helikopterde bi sabit makineliyle başlıodun sonra binanın çatısını inip olaya dalıodun falan. grafikler dedim ya muhteşemdi diye adamların vuruldukları yere göre tepki olaylarını ilk o oyunda görmüştüm. silahlar falan da çok iidi. senaryoyu hatırlamıom ama eminimi fena değildir :), vinç falan gibi aletleri kullanmaca da vardı. başroldeki adam da Renegade deki herife benziodu uzun saçlı güneş gözlüklü kas yığını bi herif. süper oyunu anlıcanız. ama şimdi bi yerde kaliteli FPS muhabbeti dönse kimse bu oyunu saymıo. ya ben ortamlardan uzak kalıom bu oyunun sayılmamasının bi nedeni var ya da kimse beğenmedi? bu oyunun akıbetini bilen varmı? ya da oyunu hatırlayan?[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 sin hic unutulurmu, baya guzel oyundu. simdiki zamanda gecmesi falan cok guzeldi. tek kotu yani paso action olmasiydi, vede saniyorum half life dan sonra cikmisti, bu yuzden pek milletin ilgisini cekmedi simdi olsa yine oynarim ben olsam[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ehe orjınal almıstım ama makina p100 oldugu icin calismamisti (40mb ram olmasına ragmen) yabancı bi dergide gormustum hala hatırlıyorum mansion_1 mapinde mi ne guvenlik kameralarının oldugu yerden "noclip" hilesiyle gecip, oyunun kotu kadın kahramanın jakuzisine ulasıyordun. uygunsuz goruntuler vardı tabi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Hikayesi kötüydü garfikleri o kadar güzel deildi (birtek Sinclair den kazanyodu, o kötü kadın) Çok bug vardı (ki ben oyunun bitişini seyredememiştim filmin oynamamsında) Half Life gibi bir cult ile aynı zamanda çıkması onu sönük bıraktı. Ve C&C Renegade gibi, sadece aksiyondan ibaretti, doğru düzgün bir şey yoktu. Gece 4 e kadar uyanık kalıp bitirdiğim yegane oyunlardandır.[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 oh be kötü de olsa hatırlayan çıktı oyunu. bi ara ulam aslında böyle bi oyun yoktu sen hayal görmüştün demeye kadar gelmiştim. ii oldu açıldım buraya lol[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ben hatırlıyorum üstüned plastik saçlı bi kadın vardı akıbet derken ne demek istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 yani işte unutuldumu yoksa devamı yapılma gibi bi ihtimali varmı falan filan.[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar