Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 perşembe günü asmalı konak'a gidicez bakalım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 deren, abi aksam aksam kopardin beni, allah da seni guldursun eauh olm sen en son ne zaman kizlarla bi yere gittin lan? :D said: Gilean, 26 October 2003 23:15 tarihinde demiş ki: kapışalım..:) en son ne zaman kız arkadaşınla dışarı çıktın?[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Obscura, 25 October 2003 21:41 tarihinde demiş ki: ya yiyişmeyle ne alakası var ben ona bakmaya doyamıorum dıorum sen ne dıosun sinemada o filmi izlerken zürekli ona bakıorum kendımı alamıyoırum dıorum abaza diosun.. duygusuz demiştim şimdi kesin eminim isteyen istediii yerde öper ayrıca sewgilisini ayıp diil bişi diil asıl bunları sölediine göre sen ya at gözlüünü bitek yatarken çıkarıyo olabilirsin yada duygularını küçükken kaybetmişin..[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it abi eğer sinemada karşımdaki 2 koltuk arasına kafasını sokup kız arkadaşını öpüyosa ve ben bu yüzden filmi izleyemiyosam tabii ki laf ederim bu bir kimsenin sokakta toplumda öpüşmesine karşı olduğum yok... Sürekli ona bakman da davarlığın dik alası hiç mi fotoğrafı yok al evinde istediğin gibi bak yani dediğin lafın saçmalığını açıklama ihtiyacı duymuyorum artık... bakmaya doyamıyomuş peh peh peh...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 karpuz , sen fotoğrafına bakma ile birebir canlı karşı karşıya olmayı birmi tutuyorsun ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 said: Alexi_Septimus, 27 October 2003 03:52 tarihinde demiş ki: Erkek- Sevgilim neye bakıyorsun? Kadın - Sana. - Ne bakıon ulan! *çötank* - Ama sefkilim çok kalifmatifsin.(kırık dişler) - Bak hala konuşuyor ya ULAN BIR FILM IZLETMIYORSUNUZ ADAMA YA *Kafa atar* - Pefi fefgilim. - Kes!Evdede ayaklarımı yıkayacaksın.Yine mantar olmuş parmak aralarım. Şaka tabii.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 ahahah hos:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya sinemaya film seyretmek için gidiyorsanız bal gibide izlenir.. yok ilişkinizin ilk günleriyse doğaldır seyredemezsiniz.. yakınıcak bi durum yok neyi tartışıyonuzz ?[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yahu, obscura duygularını paylaşmış, ne gerek bu kadar tepkiye. aşk güzel şey..[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bi kere bööle bi olay yaşamıştım ki şöyle iştirak eder: Abazan bi zamanımda kaşarın biriyle çıktım hatta "ben kaşaar değiliiiiimmm" bile diodu o kadar kaşardı yani. Hearts of atlantis mi ne ööle Antoni hopkins aabimizin (pardon amcamısın) filmiydi ama 2 saat boyunca öpüştüm, midem bulandı resmen... Bu da bana ii bi ders oldu... Bi daha sevmediim biriyle ı-ıh çıkmam...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar