Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lumber Sorunu

_HannibaL_

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar ben genelde frozen da friends diye bi map var orda oynuyom çünki altını bol bide seviyom ama lumber çok problem oluyor. aslında çoğu haritada problem oluyor. hangi ünite yapsam bir sürü lumber istiyor sizce ne yapmalıyım ben undead oynarım ama odun dayanmıyo walla etraftaki bütün odunları toplayınca da base in her tarafı açılıyor. bi yardım edin lütfeeen
Sosyal ağlarda paylaş

genelde bi sorun bu map e göre değil orc oynarken büs bütün gebertiyo zaten adamı
ama sen graveyardı ağaçların yakınına bi yerlere dikmeyi denedinmi ?[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

undead oynuyorsun ve lumber sıkıntın var ? Huh ? Komik bi durum ... Gelirisken 4-5 ghoul cıkart ondan sonra 2 ghoul'u oyun ilk basladıında sana verdii ghoul ile lumbera ver ... Exp kasarken bi bakcaksn 1000 lumberın olmus ... Onun dısında Main buildingini seviye 3 yapıp ta kasaplardan cıkarttıında ordundaki ghoulların yarısını lumbera verirsin ... Zate bi ghoul 20 lumber cıkartıyo bi seferde ...[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...