infected Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 ehehehe hail and kill güzeldir de adamlar çok KIROOOO![hline]http://www.frp-tr.net Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki: biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Ne alaka kıro onu anlayamadım ben ya... Deri elbiseler giyiyorlar motora biniyorlar içiyorlar dışarı gösterdikleri bütün imaj bu.. Bunun hangisi kroluk... Ne yani converse giyip bermudalar filan saçlar 3 numara mı çıkacakalrda gözünüzde modern müzik grubu olacaklar ha? Adamlar 82 den bu yana bu yane hep aynılar 82 de de böylelerdi şimdide hem müziklerinden hemde yaşama biçimlerinden taviz vermemiş adamlar... Sizin gözünüzdede kıro oluyor adamlar.. Hala anlamış deilim... Tamam dışarda görsem o kadar karizma insanlar deiller tipleri filan... Ama adamların hangi özelliği sizin onları kro olarak görmesine yol açıyo onu anlamış deilim... Eleştirilebilecek tavırları var ama kıro diyerek sadece gruba .ok atmış oluyorsunuz pekde mantıklı bir sebep deil... Kaç postumda size mantıklı bir şekilde grubu savunuyorum arkadaşlar biraz duyarlı olun kro diip geçmein eleştirin şu davranışını şu sebeple sevmiyorum, basit buluyorum diyin tartışalım... Bir laf bulmuş herkes daha nie gruba o lafı yakıştırdığını bilmeden sarfediyor millet... Yorumlarınızı bekliyorum... Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Galenthas, 27 June 2003 21:26 tarihinde demiş ki: Ne alaka kıro onu anlayamadım ben ya... Deri elbiseler giyiyorlar motora biniyorlar içiyorlar dışarı gösterdikleri bütün imaj bu.. Bunun hangisi kroluk... Ne yani converse giyip bermudalar filan saçlar 3 numara mı çıkacakalrda gözünüzde modern müzik grubu olacaklar ha? Adamlar 82 den bu yana bu yane hep aynılar 82 de de böylelerdi şimdide hem müziklerinden hemde yaşama biçimlerinden taviz vermemiş adamlar... Sizin gözünüzdede kıro oluyor adamlar.. Hala anlamış deilim... Tamam dışarda görsem o kadar karizma insanlar deiller tipleri filan... Ama adamların hangi özelliği sizin onları kro olarak görmesine yol açıyo onu anlamış deilim... Eleştirilebilecek tavırları var ama kıro diyerek sadece gruba .ok atmış oluyorsunuz pekde mantıklı bir sebep deil... Kaç postumda size mantıklı bir şekilde grubu savunuyorum arkadaşlar biraz duyarlı olun kro diip geçmein eleştirin şu davranışını şu sebeple sevmiyorum, basit buluyorum diyin tartışalım... Bir laf bulmuş herkes daha nie gruba o lafı yakıştırdığını bilmeden sarfediyor millet... Yorumlarınızı bekliyorum... Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- iyi de imajlarına dil uzatmıyoruz ki-uzatamayız da zaten.Ama eğer yukarıdaki mesajımı okursan bir örneklerini görmüş olursun. Ayrıca bi de şu var ki adamlar motor yarışı yapıp kıç tekmeleme niyetindeki kişiler.Şimdi müzikal kimliklerini bir yana bırakırsan sen böyle kişiler hakkında ne düşünürsün?[hline]bir hırsız yaratmak için bir sahip yaratın,bir suçlu yaratmak istiyorsanız yasalar koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 said: Galenthas, 25 June 2003 23:33 tarihinde demiş ki: Selamlar... Manowar gibi dünyanın en iyi heavy metal gurplarından birisini ( en iyisini ) ... benim gibi düşünenlerde var ama az sayıda en azından Türkiye'de az sayıda... Evet durumum bu yorumlarınızı dört gözle bekliyorum... Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- [Bu mesaj Galenthas tarafından 25 June 2003 23:49 tarihinde değiştirilmiştir] Wimp and poser leave the home :) Heavy metalll one a ... (yanlıs sölemiom demi) abi severim manowarıda manowar benım bildiğim speed metal (ritimler cok hızlı oldugundan :P)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 abi en sevdiğim sarkıları Hail and kill Blood of the kings wheels of fire Spirit horse of the cherokee Outlaw Number One Brothers of metal off offf harika bu sarkıları Haaa Heart Of steel [hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| [Bu mesaj Erutan tarafından 28 June 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Abi birincisi tepki gösteren insanlar... O insanlardan birisi ben iron maiden tişötüyle durakta beklerkene geldi; bi önden 1 dakika seyretti. sonra arkama geçti, arkadan bi 30 saniye seyretti.. sonra tekrar önüme geçti baktı baktı, sonra yanıma gelip, sen satanist misin diye sordu... e yuh be kardeşim. böyle insanlar tepki gösterse nolur göstermese nolur??!?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sadece bir şarkılarını dinledim(heart of steel) onun dışında bir şey bilmem ama şu albüm kapakları hi. hoşuma gitmedi. yani ben müziğin böyle şeylere alet edilmesine karşıyım.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 olm ben onun Eline Türk bayrağı çizmiştim manyak olmushtu :D tabi berbat oldu :D [hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| [Bu mesaj Erutan tarafından 28 June 2003 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 müzikleri gaz olsa da adamların ruhu başarıyla verdiklerini kabul etsem hatta dayatsam da şöyle bi gerçek var. Manowar elemanları şato gibi evlerde yaşayıp deli para kazanırken, death grubunun kurucusu müthiş müzisyen chuck schouldiner parasızlıktan dolayı öldü. Bu mudur?...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 manowar eskiden iidi.ama her heavy yada thrash grubu gibi parai bulunca kendilerinden gectiler.bi suru bm grubu manowara bin basarken adamlar ac dolanio.muzik anlayasi bu diildir...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: DarQeR, 28 June 2003 23:52 tarihinde demiş ki: manowar eskiden iidi.ama her heavy yada thrash grubu gibi parai bulunca kendilerinden gectiler.bi suru bm grubu manowara bin basarken adamlar ac dolanio.muzik anlayasi bu diildir...[hline]It's Darker Than You Think PlayList icin Tik! Icq:51082508 word.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Bence bilmeden yorum yapıyorsunuz... Tamam parayı kazanıolar ama hiç biri şatolarda cartta curtta yaşamıo... Hemen hemen bütün paralarını daha iyi müzik yapabilmek için harcıyorlar... Tabii araştırmadığınız ilgilenmediğiniz için bilmiyosunuz bunları... Mesela ikisinin arabası yok ki bu america da çok ters bi olay... Scottunda eski marka bir fordu var ki buda yaşadığı yer koşullar için çok mütavazi... Gerçektende para içinde yüzmüyorlar... Çünkü çok dinlendiğini sandığımız ülkemizde bile mesela yeni albümleri 350 tanecik satmış... Ve yorumları şu parası az olan veya daha önemli yerlere harcaması gereken insanların müziklerini orjinal ürünlerden dinlemesi gerekmio.. Ama parası olupta kopya işine girenlerede orjinal ürünleri almalarını öneriyorlar... Çoğu grup kopya karşıtıdır ki metallicaya benzettiniz daha demin... Metallica son bir kaç güne kadar st.anger dışında diğer parçaları kazaadan filan korudu bulamadık... Manowarın çıkacak albümlerindeki parçalardan 2 si şimdiden hazır herkezde dinleyebilio single çıktı fakat ticari bir amaç güdülmediği için americadaki üç beş storedan satışa sunuldu meraklılar için anlıcanız... Bide şu o albüm kapağında amerika ve sonra almanya vs. vs. olması albümlerin satma oranına göre... Farkındaysanız genelde metalin çok dinlendiği ülkeler önlerde ve bizim bayrağımız yok... Nedenide çok açıktır ki koskoca albümün 350 satması.. Adamlar nereden bilsin bir yığın Türkün heavy metal aşkıyla yanıp tutuştuğunu... Bu yüzden bayrağımız orada bulunmuyor... Birde orada turneye gittikleri ülkeler var örnek yunanistan bile var... Benim en büyük hedefin çıkacak albümde bayraklar olursa bizim bayrağımızında orada yer alması ve daha sonra gittikçe ilerlemesi önlere gelmesi... Zaten Türk dinleyicilerin varlığındanda haberdar edildiler... Yurtdışında ki arkadaşlar sağolsun gerçektende Türklerin varlığı ıonlara gösterdiler... Yakınlarda burdada konser verecekler ... Yani sizin dediğiniz gibi olaylar göründüğü gibi değil... Başka sorularınızda varsa grupla ilgili yazın sorun çizin bildiğim ölçüde yanıtlarını vereyim sizlere... Bilgilerimiz artsın grubu daha iyi tanıyakım... Bazı yanlış kanılara varmayalım... Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Öyle yada böyle ama bildiğim bi olay varki oda yıllardır Türkiyeye gelen bütün gruplardan çok daha kalabalık bir konser olacağı çünkü hayran kitlesi gerçekten kardeşlik olarak bakıyor olaya. Konser muhteşem olur bence.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör theKingpin, 17 June 2003 21:39 tarihinde demiş ki: tentike ukugnauheaniahea tentike.. Alexi_Septimus, 19 June 2003 15:18 tarihinde demiş ki: tekiniki dediğin get busy veya get chicky bölümü olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Kesinlikle çok güzel olacak konser... Allah izin verirse hamburga gideceğim küçük bir konser artı imza günü olacak orada... Ordada yüzleşebilirsem türkiyenin onları beklediğini belirteceğim... Ne diyim... Heavy Metal Never Dies!!!! Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2003 manowarın yaptığı müziği beğendiğimi hatta çok beğendiğimi önceki postlarımda belirtmiştim. fakat ruhsuz olduklarını, daha doğrusu o ruhu kaybettiklerini de düşünüyorum. ve "çok para kazandıklarına ( ki bu kötü bişi diil ) ve buna rağmen kendisinden para isteyen, borç olarak isteyen chuck schuldiner'e param yok diyip( ki bu kötü bişii), ölümünden sonra da çok üzgünüz diyen biri bu scott" diyen, olayları yakından bilen bir kıtalararası arkadaşıma dayanarak söylüyorum bunları diyerek bu ölümcül uzunluktaki muhtemelen gramer hatalarıyla bezenmiş cümlemi bitiriyorum. Konser olunca tabii ki de gidicem.[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Kim ne derse desin manowar belkide dünyanın şu andaki en büyük metal grubudur. Mesela şu anda Thor(the powerhead) i dinliyorum. 1984 yılında yapılmış bu şarkı.Şimdi hangi metal grubu böyle bi şarkı yapabiliyor? ayrıca manowarın şarkı sözlerinin hep aynı olamsı da bence öyle kötü birşey değil. Aksine daha eğlenceli oluyor :) manowar rulllesss Türkiyeye gelecekleri günü heyecanla bekliyorum carry on carry on forever carry on[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 GeyOwar :)[hline]sapsam sapım [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 27 October 2003 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Emaleth, 26 June 2003 10:44 tarihinde demiş ki: manowar ben de sevmem, onu söyleyerek başlayayım. bence baya berbat bi grupttur. ama sevene de karışmam. eminim ki sen de benim taparak dinlediğim bir sürü gruba sümüğünü bile sürmezsin :) böyle şeyler hep olur, birinin ak dediğine öbürü bok der, kişisel zevke bağlı bu tip konular böööle tartışılıp durur. neden takılıyorsun ki? bırak sevmesinler, sana kalsın manowar, daha iyi işte :) Ne güzel söylemiş şair :)[hline] Faster than light. ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Galenthas, 30 June 2003 17:02 tarihinde demiş ki: Bence bilmeden yorum yapıyorsunuz... Tamam parayı kazanıolar ama hiç biri şatolarda cartta curtta yaşamıo... Hemen hemen bütün paralarını daha iyi müzik yapabilmek için harcıyorlar... Tabii araştırmadığınız ilgilenmediğiniz için bilmiyosunuz bunları... Mesela ikisinin arabası yok ki bu america da çok ters bi olay... Scottunda eski marka bir fordu var ki buda yaşadığı yer koşullar için çok mütavazi... Gerçektende para içinde yüzmüyorlar... Çünkü çok dinlendiğini sandığımız ülkemizde bile mesela yeni albümleri 350 tanecik satmış... Ve yorumları şu parası az olan veya daha önemli yerlere harcaması gereken insanların müziklerini orjinal ürünlerden dinlemesi gerekmio.. Ama parası olupta kopya işine girenlerede orjinal ürünleri almalarını öneriyorlar... Çoğu grup kopya karşıtıdır ki metallicaya benzettiniz daha demin... Metallica son bir kaç güne kadar st.anger dışında diğer parçaları kazaadan filan korudu bulamadık... Manowarın çıkacak albümlerindeki parçalardan 2 si şimdiden hazır herkezde dinleyebilio single çıktı fakat ticari bir amaç güdülmediği için americadaki üç beş storedan satışa sunuldu meraklılar için anlıcanız... Bide şu o albüm kapağında amerika ve sonra almanya vs. vs. olması albümlerin satma oranına göre... Farkındaysanız genelde metalin çok dinlendiği ülkeler önlerde ve bizim bayrağımız yok... Nedenide çok açıktır ki koskoca albümün 350 satması.. Adamlar nereden bilsin bir yığın Türkün heavy metal aşkıyla yanıp tutuştuğunu... Bu yüzden bayrağımız orada bulunmuyor... Birde orada turneye gittikleri ülkeler var örnek yunanistan bile var... Benim en büyük hedefin çıkacak albümde bayraklar olursa bizim bayrağımızında orada yer alması ve daha sonra gittikçe ilerlemesi önlere gelmesi... Zaten Türk dinleyicilerin varlığındanda haberdar edildiler... Yurtdışında ki arkadaşlar sağolsun gerçektende Türklerin varlığı ıonlara gösterdiler... Yakınlarda burdada konser verecekler ... Yani sizin dediğiniz gibi olaylar göründüğü gibi değil... Başka sorularınızda varsa grupla ilgili yazın sorun çizin bildiğim ölçüde yanıtlarını vereyim sizlere... Bilgilerimiz artsın grubu daha iyi tanıyakım... Bazı yanlış kanılara varmayalım... Saygılarımla...[hline]---Underneath your clothes--- -A song dedicated to an old friend- --i still love you-- arada tek noktada kullan :) üç nokta kullanma hastası kesin adam ehe :)[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sun_Sword Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Manowar sevmem ayrıca çokta çirkin oldugunu düşünüyorum öghh... Fakat grubu yargılarken müziği değil başka şeyleri yargılıyosunuz mesela yok faşo yok kro yok bıt bıt bence ne olduğu değil ne yaptığı onemli. Yaptıkları şeyde bana hoş gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Yanlis ögrenmediysem, bundan önceki Dream Theater konserinin girisinde bir anket varmis.(abi ben konsere gittim, görmedim böyle birsey, herneyse..) En cok Turkiye'de görmek istediginiz grup: ManowaR :rock:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Emaleth doğru demiş. Orda kızın biri placebo ya hayranım derken ben sümüğümü bile sürmem sümüğe yazık derim. Görüşler farklıdır, göreceli hedeler bunlar. Ama gel gelelim manowar ı severim, kuzey mitiylede ilgilendiğimden daha bi güzel oluo. Elbet birgün gelecekler, gelmezlersede ben gidecem umuduyla 1.5 metrelik bayrağımı asılı tutuyorum[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Manowar...İmzam yeter konuşmama gerek yok sanırım sevmem hakkında fakat fanları saygımı yeni kazanmıştır... Sarıyer-Taksim arası Gamalı haç ve manowar tişörtü giyen insanları görünce dedim fan dediin böyle olmalı... harbi onlardan biri buraya yazıo mudur ki???[hline]Schlag die Schlacht Leb wie Du Willst Ich kenn keine Not Und Keine Angst vorm Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab ein Herz aus Stahl God Hates us all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: DeamoN, 26 June 2003 11:02 tarihinde demiş ki: hee aynen öle bak ben bayılom slipknot a tapıom millet neler dio hiç takmıorum..[hline]Chemical demiş ki: sırf laf sokmak için forumlara girenler var ya! çok dogru demiş. .--.-..- .--..-.. .--.-..- .--.--.. ....--.- ....-.-. en güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır en güzel çocuk: henüz büyümedi en güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran evet bende aynen.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 30 October 2003 15:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyr Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: horacegoesskiing, 28 June 2003 23:39 tarihinde demiş ki: müzikleri gaz olsa da adamların ruhu başarıyla verdiklerini kabul etsem hatta dayatsam da şöyle bi gerçek var. Manowar elemanları şato gibi evlerde yaşayıp deli para kazanırken, death grubunun kurucusu müthiş müzisyen chuck schouldiner parasızlıktan dolayı öldü. Bu mudur?...[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. demin söylediimin yanında bir yandan da +1 çünkü chuckın ihtiyacı olan miktar 200.000 dolardı ve manowar onun adına tek turne bile ayarlasa merchandisingiyle fln bu parayı kat kat kazanırdı kaldı ki banka hesaplarında hepsinin en az 7 sıfırlı rakamlar var[hline]Schlag die Schlacht Leb wie Du Willst Ich kenn keine Not Und Keine Angst vorm Tod Schlag die Schlacht Du hast die Wahl Ich hab ein Herz aus Stahl God Hates us all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar