Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En güzel gençlik filmleri

Ryan

Öne çıkan mesajlar

loser evet bende izledim süperdi
ya ben bitane film izlemiştim 1-2 yıl önce sinemada
böyle çocuk kız arkadaşına yanlışlıkla çektiği başka kızla yattığı kasedi yolluyodu filan sonra kasedi kıza varmadan önce almaya kasıyolardı güzel filmdi baya[hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 29 October 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
road trip[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki:
Ölümden korkmam...
Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim

haa evet galiba söylediğim film buydu[hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Eh..Pek uycağını sanmıyorum ama

SmallVille .. açıkcası yarı aşk-yarı gençlik - yarın süpermen :]

Süpe hastası olduğum için ben fecii beğendim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sosyal ağlarda paylaş

Ten Things I Hate About You, ben uni 1 e taze girmişken oynadı burda 99 da mı ne, çok güzel bence. DVD sini kiralayıp 1 hafta da 5 kez izlemişimdir!!

I've a dick on my face don't I
gibi replikleri olan,

Hugh graham 'ın stadyumda I love u baby ...(adını unuttum şimdi) diye şarkı söylediği , Julia Stiles 'ın erkeklerle 0 ilgilenen kızı oynadığı filmdir.

İzlenmeli kesinlikle!

Good Will Hunting, drama sayılır aslında -> izlenmeli

Road Trip , seks kasedi yollama olayı bunda, dehşet , Tom Green çoşturuyor resmen..

düşündkçe yazarm buraya,

Into My Heart - IMDB deki yorumunu bizzat yapmıştım, duygusal hatta drama. Clair Forlani oynuyor izlenmeli,
Çocukluk arkadaşı olan Adam ve Ben beraber büyür, beraber uniye gider ve yakın zamanlarda evlenirler... Adam yada Ben tek gözü kördür, korsan göz kılıfı giyer , izlemelisiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında cine-5 te izlediğim,

Çantada Balık Oltada Keklik - ingilizce adını çıkaramadım şimdi, ingiltere de okuyan 2 zeki am ayoksul uni öğrencisi sağı solu kekleyerek para kazanmaya çalışır. Çok keyif aldığım bir filmdir..
Pc satmaya çalışırlar, bilgisayar anlıyor efendim acaip program yaptk diye firmları toplarla, hoparlörler aslında mikrofona bağlıdır, ordan birisi birşey söylediğinde denemk için, öteki arkadaş (üstte bi odada saklanır hababam yarışması gibi düşünün) cvp verir mikrofonla filan ...

Birde Camp Nowhere var, 94-95 yapımı olmalı. Bir yaz kampında yönetimi ele geçiren çocuklar ve sonrası, özellikle tırla gelen elektronik eşyaların boşaltılması kısmını hatırlarım :)

[Bu mesaj mexinth tarafından 01 November 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...