Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 american pie tarzı en güzel gençlik filmlerini yazında alıp izliyelim değilmi ?[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 walla vizyonda oynadımı bilmiyorum ama digiturkte izledigim bi kaç film var suan aklıma gelen çılgın parti asla kaybetme(loser) aklıma geldikçe yazarım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 loser evet bende izledim süperdi ya ben bitane film izlemiştim 1-2 yıl önce sinemada böyle çocuk kız arkadaşına yanlışlıkla çektiği başka kızla yattığı kasedi yolluyodu filan sonra kasedi kıza varmadan önce almaya kasıyolardı güzel filmdi baya[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 not another teen movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 road trip[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Draven, 29 October 2003 22:45 tarihinde demiş ki: road trip[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim haa evet galiba söylediğim film buydu[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ryan dediğin filmin adının tape olması lazım hmm gençlik filmi.. Urza's Creek :lol: texas chain saw massacre (eet gençlik filmi anlayışım farklı) scream 1 idle hands the body[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Eh..Pek uycağını sanmıyorum ama SmallVille .. açıkcası yarı aşk-yarı gençlik - yarın süpermen :] Süpe hastası olduğum için ben fecii beğendim..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 not another teen movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Grease[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 çılgın lise (high school high)[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 american pie tarzı değil ama ''gençlik'' filmi, donnie darko. farkında olunmadan işlenmiş çok iyi bi oyunculuk var[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 sex oyunları 2 ilkide olabilir[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Ten Things I Hate About You, ben uni 1 e taze girmişken oynadı burda 99 da mı ne, çok güzel bence. DVD sini kiralayıp 1 hafta da 5 kez izlemişimdir!! I've a dick on my face don't I gibi replikleri olan, Hugh graham 'ın stadyumda I love u baby ...(adını unuttum şimdi) diye şarkı söylediği , Julia Stiles 'ın erkeklerle 0 ilgilenen kızı oynadığı filmdir. İzlenmeli kesinlikle! Good Will Hunting, drama sayılır aslında -> izlenmeli Road Trip , seks kasedi yollama olayı bunda, dehşet , Tom Green çoşturuyor resmen.. düşündkçe yazarm buraya, Into My Heart - IMDB deki yorumunu bizzat yapmıştım, duygusal hatta drama. Clair Forlani oynuyor izlenmeli, Çocukluk arkadaşı olan Adam ve Ben beraber büyür, beraber uniye gider ve yakın zamanlarda evlenirler... Adam yada Ben tek gözü kördür, korsan göz kılıfı giyer , izlemelisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Zamanında cine-5 te izlediğim, Çantada Balık Oltada Keklik - ingilizce adını çıkaramadım şimdi, ingiltere de okuyan 2 zeki am ayoksul uni öğrencisi sağı solu kekleyerek para kazanmaya çalışır. Çok keyif aldığım bir filmdir.. Pc satmaya çalışırlar, bilgisayar anlıyor efendim acaip program yaptk diye firmları toplarla, hoparlörler aslında mikrofona bağlıdır, ordan birisi birşey söylediğinde denemk için, öteki arkadaş (üstte bi odada saklanır hababam yarışması gibi düşünün) cvp verir mikrofonla filan ... Birde Camp Nowhere var, 94-95 yapımı olmalı. Bir yaz kampında yönetimi ele geçiren çocuklar ve sonrası, özellikle tırla gelen elektronik eşyaların boşaltılması kısmını hatırlarım :) [Bu mesaj mexinth tarafından 01 November 2003 00:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar