odium Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Kapalı olan accountlara 1 ay free trial verilmiş ; said: Today, on the 3rd march 2003, your Anarchy Online account has been re-activated for a free 30-day trial of our recently released "booster pack", The Notum Wars. This has been done in order to give former players of Anarchy Online a chance to check out the unique features without having to level up a new character through the regular free trial. [hline]uo-ao-tfc
Blackice Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 15 gün önce yapsalardı olmazdı tabii dimi :D boş yere verdik 13 doları... neyse artık[hline] I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one...
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 disappear zaten iyice okursan diyo ki 30 günlüğüne kapalı olan acountlarınızı Notum Wars paketini de deneyebilmeniz için açtık yani 30 günlük denemenin amacı eski oyuncuların NW ile gelen yeni şeyleri denemelerini sağlamak, towers yazan shoplara girip orada booth'lardan bişeler almayı dene eğer acountunuz NW'ye açık değil diyosa yoktur ama eğer booth açılıp sana alabileceğin şeyleri gösteriyosa zaten NW enabled haldedir
canjovi Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 aynisi bana geldi :)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Öne çıkan mesajlar