sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 oh be sonunda oyun japonca ancak menüleri benim gibi çoğunuz ezberlemişinizdir oyun oldukça değişik, çalım atmak eskisi gibi kolay değil, şutlar da daha zorlaştırılmış. falan filan daha sadece 5-6 maç yaptığım için bu kadar şey yazabiliyorum. 1 tek adamla bütün takımı geçip gol atmak imkansız hala gelmiş (henry mesela çok cheat gibiydi eskiden)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 dsdas japonca olsun ısterse endonezyaca olsun alıyım hemen :p de bı ıst e gelmem lazım once pekı saclar fılan hareketlımı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2003 Capon spiker bitirir zaten isterse hiç menü olmasın.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Fb ve Gs oyunda var ama bjk koyulmamıs.[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 bugun aldım ama hayal kırıklıgına uradım.. takımların kadrolar cok eski sanırım master league yok ;( master ligsiz wining mi olur ya ;( menu cok sade geldi vs vs sanki bu isin icinde bi kolpa var ama isalla oledir ve orjinal diildir bu ;([hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 ML var ya bulamamışındır japonca menüler yüzünden. takım kadroları için de ingilizce patch bekle, bence patchlerde düzeltiler. ayrıca transfer diye bi opsiyon da varmış menülerde, kendin ayarlayabiliyorsun yani transferleri[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 cidden bjk yokmu oyunda?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bamya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hayır yok[hline]*{@}^o^{@}* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 afedersınız ama baslarım ole oyuna almam uleyn[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 gereksiz zaten bjk euh gerçi fener de gereksiz. hadi gs olsun uefa kupası sayesinde de, bjk ve fb'nin harbi işi yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 eh yok artik ya.. 100 sene önce aldiginiz kupa icinmi koyuyolar sizi oyuna? o yüzdenmi ezik büzük bi takim oluyo sizin o süper gs'niz? hani kosamiyan sakat ve ayaginda top tutamayan adamlardan kurulu bi takim wardi WE6'da.. birebir gs gercegini yansitiyodu simdi yuruyememeleri bile gerekiyo ama o kadarda uzulmesin tataftar diye..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 asıl bu sene bjk'nin orda cok isi warken tutupta arastirmaya bile usenen aptal Konami oyun yapimcilari gs'yi koyuyolar..iyi bok yemisler..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 sabo eminmisin ml oldugundan?benim oyun japonca diil bildiimiz ingilizce ama yok yani ml.tüm menuleri zorladım yok..[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 walla almıycam ha[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: LvL_Sabo, 06 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki: gereksiz zaten bjk euh gerçi fener de gereksiz. hadi gs olsun uefa kupası sayesinde de, bjk ve fb'nin harbi işi yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza ne solicemi aslinda cok iyi biliyorum sende tahmin edersin ama yazmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 kaç yazar ? ayrıca bilmediğiniz birşey var, kaç sene önce olursa olsun uefa kupasını kazandığımız için, her zaman avrupada bi ağırlığımız olacak.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oberto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: jacabo, 07 August 2003 09:55 tarihinde demiş ki: walla almıycam ha[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize nolur al be oyun fırması batacak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 sabo allaşkına burda ilkokulda yaptımız sidik yarışlarından yapma..yok gs uefayı aldı oyunda olması lazım,fb bjknin basarisi yok o zaman oyunda da isi yok.. bole sacma bisi varmi ya yapma allaskına[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oberto Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 beyler gıdın futbol muhabbetınızı baska yerde yapın,burası konsol bolumu.sabo her defasında bunu yapmak zorundamısın.tahrık etmeyı bırak mılletı.gıt spor ıle ılgılı seylerını, mıllete laf sokmalarını spor bolumunde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 laf sokmak değil ki açıklamak, peki başka ne nedeni olabilir gs'nin olmasının da bjk'nin olmamasının? konami'nin yöneticileri falan gs'li herhalde. hey allam tamam laf sokmak da var ama ben asıl olayı açıklamaya çalıştım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 said: oberto, 08 August 2003 20:44 tarihinde demiş ki: said: jacabo, 07 August 2003 09:55 tarihinde demiş ki: walla almıycam ha[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize nolur al be oyun fırması batacak yoksa sen ne guzel esprıler yapıyosun ole[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eheh herkes birbirine girmiş :-P[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 laf sokan sokana :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bende oynadım bugn beğenmedim açıkçası.animasyon kasmışlar fifa gibi olmuş.sarmadı fazla[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 urza pro evo. ne zaman cıkıcak bi bilgin varmı?[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar