Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning Eleven 7 ÇIKTI !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oh be sonunda
oyun japonca ancak menüleri benim gibi çoğunuz ezberlemişinizdir

oyun oldukça değişik, çalım atmak eskisi gibi kolay değil, şutlar da daha zorlaştırılmış. falan filan daha sadece 5-6 maç yaptığım için bu kadar şey yazabiliyorum.

1 tek adamla bütün takımı geçip gol atmak imkansız hala gelmiş (henry mesela çok cheat gibiydi eskiden)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
dsdas japonca olsun ısterse endonezyaca olsun alıyım hemen :p de bı ıst e gelmem lazım once
pekı saclar fılan hareketlımı?[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
bugun aldım ama hayal kırıklıgına uradım..
takımların kadrolar cok eski
sanırım master league yok ;( master ligsiz wining mi olur ya ;(
menu cok sade geldi vs vs
sanki bu isin icinde bi kolpa var ama isalla oledir ve orjinal diildir bu ;([hline]Love,sweet love,darlin'...
Mesaj tarihi:
ML var ya bulamamışındır japonca menüler yüzünden. takım kadroları için de ingilizce patch bekle, bence patchlerde düzeltiler.

ayrıca transfer diye bi opsiyon da varmış menülerde, kendin ayarlayabiliyorsun yani transferleri[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
gereksiz zaten bjk euh gerçi fener de gereksiz. hadi gs olsun uefa kupası sayesinde de, bjk ve fb'nin harbi işi yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
eh yok artik ya..
100 sene önce aldiginiz kupa icinmi koyuyolar sizi oyuna?
o yüzdenmi ezik büzük bi takim oluyo sizin o süper gs'niz?
hani kosamiyan sakat ve ayaginda top tutamayan adamlardan kurulu bi takim wardi WE6'da.. birebir gs gercegini yansitiyodu simdi yuruyememeleri bile gerekiyo ama o kadarda uzulmesin tataftar diye..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
asıl bu sene bjk'nin orda cok isi warken tutupta arastirmaya bile usenen aptal Konami oyun yapimcilari gs'yi koyuyolar..iyi bok yemisler..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 06 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki:
gereksiz zaten bjk euh gerçi fener de gereksiz. hadi gs olsun uefa kupası sayesinde de, bjk ve fb'nin harbi işi yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

ne solicemi aslinda cok iyi biliyorum sende tahmin edersin ama yazmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
kaç yazar ?

ayrıca bilmediğiniz birşey var, kaç sene önce olursa olsun uefa kupasını kazandığımız için, her zaman avrupada bi ağırlığımız olacak.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
sabo allaşkına burda ilkokulda yaptımız sidik yarışlarından yapma..yok gs uefayı aldı oyunda olması lazım,fb bjknin basarisi yok o zaman oyunda da isi yok..
bole sacma bisi varmi ya
yapma allaskına[hline]Love,sweet love,darlin'...
Mesaj tarihi:
beyler gıdın futbol muhabbetınızı baska yerde yapın,burası konsol bolumu.sabo her defasında bunu yapmak zorundamısın.tahrık etmeyı bırak mılletı.gıt spor ıle ılgılı seylerını, mıllete laf sokmalarını spor bolumunde yap.
Mesaj tarihi:
laf sokmak değil ki
açıklamak, peki başka ne nedeni olabilir gs'nin olmasının da bjk'nin olmamasının? konami'nin yöneticileri falan gs'li herhalde. hey allam

tamam laf sokmak da var ama ben asıl olayı açıklamaya çalıştım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
oberto, 08 August 2003 20:44 tarihinde demiş ki:
said:
jacabo, 07 August 2003 09:55 tarihinde demiş ki:
walla almıycam ha[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

nolur al be oyun fırması batacak yoksa

sen ne guzel esprıler yapıyosun ole[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize