Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Winning Eleven 7 ÇIKTI !!!

sabonis

Öne çıkan mesajlar

oh be sonunda
oyun japonca ancak menüleri benim gibi çoğunuz ezberlemişinizdir

oyun oldukça değişik, çalım atmak eskisi gibi kolay değil, şutlar da daha zorlaştırılmış. falan filan daha sadece 5-6 maç yaptığım için bu kadar şey yazabiliyorum.

1 tek adamla bütün takımı geçip gol atmak imkansız hala gelmiş (henry mesela çok cheat gibiydi eskiden)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

ML var ya bulamamışındır japonca menüler yüzünden. takım kadroları için de ingilizce patch bekle, bence patchlerde düzeltiler.

ayrıca transfer diye bi opsiyon da varmış menülerde, kendin ayarlayabiliyorsun yani transferleri[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

eh yok artik ya..
100 sene önce aldiginiz kupa icinmi koyuyolar sizi oyuna?
o yüzdenmi ezik büzük bi takim oluyo sizin o süper gs'niz?
hani kosamiyan sakat ve ayaginda top tutamayan adamlardan kurulu bi takim wardi WE6'da.. birebir gs gercegini yansitiyodu simdi yuruyememeleri bile gerekiyo ama o kadarda uzulmesin tataftar diye..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 06 August 2003 18:22 tarihinde demiş ki:
gereksiz zaten bjk euh gerçi fener de gereksiz. hadi gs olsun uefa kupası sayesinde de, bjk ve fb'nin harbi işi yok[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

ne solicemi aslinda cok iyi biliyorum sende tahmin edersin ama yazmak istemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

laf sokmak değil ki
açıklamak, peki başka ne nedeni olabilir gs'nin olmasının da bjk'nin olmamasının? konami'nin yöneticileri falan gs'li herhalde. hey allam

tamam laf sokmak da var ama ben asıl olayı açıklamaya çalıştım.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...