skunk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben geldim,hoş geldim:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Hoşgeldin Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim.. İyi Eğlenceler .[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onuray Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Sen kendi kendini hoş etmişsin ama olsun.. :=) Hoşgeldin.[hline]Saklanabilirsin ama kaçamazsın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 skunk eski arkadaşımdır, kendisi Türkiye Cumhuriyetinin vefakar bayan öğretmenlerinden biridir :) hoşgelmişsen arkadaşım burası tam sana göre, burada bir atasözümüz vardır, "her gördüğün nefr'i gunn sanma" Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Tekrar hoşgeldin. Dediğim gibi; her Gunn Nefr değildir.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 aaa "karı" gelmiş :P ehihi, hoşgeldin kardiş, ben de taze fasülyenin tazelik göstergelerini konuşacak bi hanımefendi arıyordum forum sayfaları arasında :P ben derim ki çıt diye krıılıyorsa, onu pişirmek caizdir, sen ne dersin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ehe ho$geldin. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ho$ geLdin[hline]icQ=135954330 sakIn tIkLama ziLyon tane pencere acILIr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hoşgeldin ben de az önce geldim çıkamadım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hoş geldiiiin hanım neskayfe getir[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hoşgeldin, 29 ekimde gelmenin de ayrı bi havası oluyor vallahi.. Emaleth bey, her beyefendi sizin gibi bayan kullanıcılara bayan taklidi yapıp "merhaba" derse ne olur bu forumun sonu ? :P Zihin Notu : Nefr i defalarca yendim, parçaladım,yok ettim,sildim,perişan ettim.. Gunn ı da etmiş sayılırım hehe bir taşla iki kuş :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 şşt çaktırma be işte. aaa... skunk hanımkızım sen bakma bunlara. şööle gel yamacıma :PP Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skunk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hatırşinaaas gel oolum:) aslan arkadaşım gunn pek bi güzel hadise imiş bura,mercidabık again.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skunk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 fasülye bi kenara şekerim asıl ezo gelin iki göbek attıktan sonra altını kısiim mi sen ondan havadis veriver..güliver. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ayol Avon yeni ürünler sunmuş Treselle EDP kampanyaya girmiş, Oriflame de metalik göz farlarını sonunda piyasaya sürmüş Caddebostan çarşı da testerlar bizi bekliyor ay hemen gidelim gidelim bu arada kedi bey biz hala makyaj bölümü istiyoruz[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 noluyos ya nerde eşitlik foruma hatun gelince şenlik düğün kutlama yapılıyo valla :) Hoşgeldin skunk , yeni ortamlara takılmak güzeldir paticik bağımlılık yapar, olur ya hani kırk yılda bi net gider elektrik gider giremessin pati ye sıkıntı basıyo simdiden uyaralım[hline]Grandmaster Hamburger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 babacum: ROFL! sende potansiyel hissettim ben, aman diyim... skunk bacı: bi paticik altın gnü yapalım diyorum. kısırı sen yap dolmayı ben :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 kadın ruhunu okumayı başaran ilk pati saplar üyesi mi oldu simdi babacum :) madalya şart hani ;)[hline]Grandmaster Hamburger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 hoşgeldin sefalar getirdin.:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Emaleth, 31 October 2003 11:21 tarihinde demiş ki: bi paticik altın gnü yapalım diyorum. kısırı sen yap dolmayı ben Ayol böreğiniz ya da kekiniz de benden olsun bari ama altın günü yapmayalım bono tahvili günü yapalım onlar daha marjinal duruyorlar falan yani[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skunk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bi dolma sararım leblebi gibi gider valla hehe,alakadar.com:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.