nicotinee Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 arkadaslar web cam alıcam ne alayım ucus veya paglı fark etmes iyi bisi olsun bugun sunu alcam hp nin faks skinner printer fotokopi makınası 4ü bi makınada[hline]Email: [email protected] | Icq: 730402 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bende birazdan cikip kutu ice tea alicam ama nestea mi alsam benim icinde ucuz pahali afrketmes ayrica bugun bitane de tirnak makasıda alıcam bilginiz olsun diye soledim bende[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ben de otobüse binicem az sora, akbilim yok, halk a mı binsem normal belediyeyemi ?[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bende yemek yiyecem evde mi yapsam yoksa disarda mi yesem para onemli diil.bu arada capuccino makinasi aldim bugun kopuklu yapandan[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bende sıkıntıdan patlıcam.acba sağa mı patlasam sola mı .....[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ha ayrıca burnumu çekmekten burnum yamuldu.kırık çıkıkçı arıyorum[hline]# yaş anketi # Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 nikotinin bütün yazılarını otomatikman garbage bölümüne atacak bir script filan yokmu bu alemde. *! Kediye göz kırpar*[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Webcam ne marka ne kalite olursa olsun KÖTÜ çeker Normal kamera al bilgisayara bağlama olayınıda al ucuz olmaz ama en güzeli o:)[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 *!Chemical'ın uzun zamandır bu kadar mantıklı bir cümle kurmadığını farkedip, göz yaşlarını siler*[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar