Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 - Erdeneeeer abi, ben neden dinlediğimi hemen anlayamıyorum? -Git cevabı dinleyecek birini bul.., bak hala duruyor!!! -Erdener abi göğüslerim çok büyük ? ;( -Sokakta koşturup milletin dikkatini çekme! - erdener abi, isyan ediyorum insanliga, isyanim ucan ku$a - agzina sicarim senin. -Erdener abi yaaa, benim kız kaşlarını çok alıyor :( -Topla yastık yap! -Erdener, lucescu mu? terim mi? -allah belanızı versin -Erdener abi ırak savaşı ne zaman başlar? -kim bu velet!!! - erdener abi geçen gün canım cacık yemek istedi abi. gittim markete yoğurt aldım, nane aldım abi. sonra afedersiniz hıyar aldım abi... - affetmem. - erdener bey karnımda çocuğunu taşıyorum. - taşıma. - erdener abi micro prossessörde division by zero olur mu? - olur - neden abi - olmaz -erdener abi askere gitçem! -git... -erdener abi bana olan borcunu ne zaman verecen? -zaman zaman.. [hline] Nerden çıktı bu erdener abi demeyin bizim sınıfta bi kaç kişi var taş çıkartır erdener abiye yokmu sizin tanıdıklarınızdan Erdener olanları?... [Bu mesaj Fistan tarafından 05 Mart 2003 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Dur bende beğenmedim değiştirelim ozaman.. ehe ehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 evet... aynen boneparta katılıyorum..[hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Şimdi iyi oldu ya eskileri iğrençti. dewam... -erdener abi hidroklorürden sülfirik asit geçermi? -geçer -neden? -geçmez -erdener abi ah şu kız bana varsa sabaha kadar yalanmadık yerini bırakmicam -tüm dil oyunları ilgi alanımın dışındadır. - erdener abi çok asabiyim ben, bana geliyo böyle erdener abi. deliriyorum sanki gözlerim dönüyo.. - siktir. -tüpraş kaadı alayım mı erdener abi -al -neden abi -alma [hline] off baydı :P [Bu mesaj Fistan tarafından 05 Mart 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 En güzeli bence erdener abi kizim kaslarini cok aliyo napiyim? Topla yastik yap :)[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 2si de iğrenç[hline]this is my hatred mind and myself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 adam uraşiyo yüzüne irenç diosunuz be.. içlerinde çok güzel olanlarda var ayrica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 iğrenç olan erdener abi ben deilimki ehe ehe benim bi suçum yok valla[hline] [i][b]Slam City Jam... Washi N1 ICQ:3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ehhe ewt o güzel[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 -Erdener Abi bu devlet sorunları hakkında ne düşünüyorsun? -Göz bebeklerini göremeyeceğim kadar uzağa git...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b] [ img ]http://www.freewebs.com/ext/sign.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 -Erdener Abi bu devlet sorunları hakkında ne düşünüyorsun? -Göz bebeklerini göremeyeceğim kadar uzağa git...[hline]Slam City Jam...[b]ICQ :3500388I love this game![/b][Bu mesaj Fistan tarafından 06 Mart 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 - erdener abi, sana bir şey sormaya geldim - gelme[hline]Her şey düşündüğün gibidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 -erdener dost hayatın anlamını sordum sen biliyomuşun öğrenmeye geldim.. -git yoksa umuma acık yerde döverim seni 2sene önce fln lemanda çıktıydı...:)[hline]yüce allahım noolurdu sanki etrafıma bi iki taneböyleveşu şekil insan serpiştireydin? ayrıca: Delanoresse, Avril Lavigne hakkında 01 Eylül 2002 22:59 tarihinde demiş ki: her eve bi tane alip oksayip minciklayasi geliyo insanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 erdener abi ve deli cevat sanattır herkes yapamaz![hline]Peheey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bana bayık gelio nedense çoğu..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Sly-One, 06 Mart 2003 16:22 tarihinde demiş ki: bana bayık gelio nedense çoğu..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Erdener'in kendisi bayık zaten normaldir Sly :) Adam hayattan baymış kısa net ve sinirli şekilde cevaplar veriyo... [hline] ICQ:3500388[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 - erdener bey karnımda çocuğunu taşıyorum. - taşıma. bu çok iyi eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar