rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 oncelikle selamlar... beyler suanda bı server acmakla ugrasıyoruz sponsorda bulduk ama en sonunda kafayı yedık ve dunyayı degıstırmeye karar verdık. ilk once forumlarda aradık taradık bazı seyler bulduk ama bence pek acık deıl. dunyayı yapmak ıcın bır suru program soylemis herkez amam kullanmayı soylelememıs :) . bide su bmp olayi internetten indirdim bi tane tam "dragon ile" sonuna gelio mavi ekran cıkıyor yani bu konuda yardimci olabilecek birileri varsa lutfen ilgilensin.... saygilar..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 harıta konusunda bılgısı olan ve ogretebılecek bırı yok mu? *forumdakı bılgıler yetersız...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 icq a geal 145005980 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 haha sans eseri yaptım. mul dosyası halıne getirdim bmp mi. ama sımdı napacagım benım mul u nereye koyacagım? [Bu mesaj rune_xander tarafından 30 October 2003 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rune_xander tarafından 30 October 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 icq numaran 106 ile mi başlıyor senin ?? [Bu mesaj chris tarafından 30 October 2003 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 wardı ama hecklendi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 benim açtıgım konuların birinde ne yapıcagınızı kademe kademe açıklamıştım baktım ne sorunun varsa açıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 bak şimdi iyi oku... sen kendi mul unu bilgisayarında bulunan Ultima Online dosyasındaki ile değiştir aynı şey map0.mul içinde geçerlidir..... Sen serveri açıp girdiğinde map farklı olacaktır...Ama servera başka bi makineden girenler için hala eskisi gibi gözükçektir...bu sorunu bi connectorle çözersin yada internetten indirilmesini sağlarsın ki o zaman injectionu önliyemezsin :)[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar