DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ben laptopuma bu ses sistemini aldım yalnız şöle bi sorunum war bu sistemi laptopuma takıp çalıştırdıgımda iki tane küçük hoparlörden ses gelmio hoparlör baglantılarının hepsi büyük center hoparlöre girio ve centerdan tek bi baglatı ile laptopa baglıorum bunu nasıl çözerim acaba yardım ederseniz sevinirim.. Bu arada işletim sistemim Xp Home Edition... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ses kartın ne? ses kartın 4.1 yada 5.1 destekliyomu onu öğrenmek lazım önce.Eğer destekliyosa sorun yok.Ses kartının yazılımını yükle mesela creative se HQ adlı programı aç ordan çıkışlar default olarak 2 speaker stereo gözükür onu 4.1 olarak seçiceksin o zaman sorun hallolur.Genelde 5.1 ses sistemi alanlar başta arka hoparlorlerden ses alamaz ve panik yaparlar,sorun budur.[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 [Bu mesaj Jarlaxle tarafından 29 October 2003 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya bilgisayarcı alırken bi problem olmaz dedi ses kartını bilmiorum ne oldugunu ama ses kartı özelliklerindemi ayarlıcaz hoparlör türünü ama ses kartı creative degil onu biliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 işe yarar mı bilmiyorum ama denemende fayda var. control panel den sounds and multimedia ya gir. çıkan menüden audio tabını seç ve sound playback kısmında advanced menüsünden surround speakers'ı seç. belki hoparlörleri çalışmasını sağlar ama ses kartın kaliteli bi şey değilse dolby gibi şeyler bekleme. bu şekilde olmuyorsa yukardaki arkadaşların dediği gibi external 4.1 yada 5.1 desteği olan bi ses kartı alıp 4.1 in keyifini çıkartaiblirsin :) [Bu mesaj Castigater tarafından 29 October 2003 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bahsettiğin speaker modeli 4400 ise 2 speaker dan ses gelmemesi normal çünkü sub dan iki çıkışı ses kartına front ve rear olarak bağlaman lazım ki laptoplarda genelde tek line out vardır bu durumda en ucuz yollu çözüm bi splitter edinmen 500bine satıyolar. speaker dan tam performans alamasanda hepsinden ses gelir.[hline]icq 41556020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 evet tam dedignden 4400 war ve benim laptopta iki tek giriş yeri war ama centerdan iki baglama kablosu çıkıo dediginden alırsam onu tek girişi takıp ondan sonra iki kabloyu onamı takıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 tamam dedigini anladım yarın ilk işim gidip bi splitter almak umarım çalışır saolun yardımın için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 evet artik tek caren tekli jacki 2 jack e arttiran parcadan almak[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 olsun ya 4.1 bir olmasın babam işyerinde hafif müzik için aldı ona ne gerek 4.1 bir dördünden çıkması yeterli benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar