Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Private Message (Admin) [hline] Re: Beta Tester We're not taking names yet - be sure to submit your name when we do. [hline] Beta tester Olucağımmmmmmmmm yuppiiiiii sevincimi sizinle paylaşmak istedim :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu [Bu mesaj Erutan tarafından 29 October 2003 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Nerede Ama ???[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yemişler lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 lol adam nerde olduğunu belirtmemiş :-p wowda olacaksan çıldırırım ama :-p[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 wow da tabiki :) city of heroes da[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 iyi de bu garanti diil ki sadece su an beta oyuncu almiyoruz ama aldigimiz zaman adini gondermeyi unutma demek kabul edilirmi o zmn belli olur[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hakkaten adam doğru söylüyor.Saf bir gencin(ingilizcesi pek iyi olmayan)duygularıyla oynamak neymiş ben gösteririm onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya zaten celallenmeyin forumdaki herkeze beta lık verecekler :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hmm bu topıc ı warcraft kısmına acsaydın keske neyse adamlar dedıler amerıka kore ve bazı avrupa ulkelerı harıcınde beta testerlar kabul etmeyecegız dıye zaten bunlarda forum uyesı olucak.Umarım yanlısım vardır ve olursun ama ben tester olacagıma orjınal oyunumu 3 gunde getırtmeyı tercıh ederım[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 wow da tabiki Bunu gorunce sandımkı :))[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 abi wow mükemmel olacak yaa üüüf gel artııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııık[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 muhaa ne wow u yaf? Coh rullz[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 görücez :)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 su mmorpg kisaltmalarina bayiliyorum wow coh daok protoss konusuyo sanki[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Coh daoc eq ao sb :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 wow un betası 1 büyük ihtimalle paralı olacak 2 para versenizde sadece herhangi bir orjinal blizzard cd key ine sahip olanlar alınacak[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: Lexius, 29 October 2003 21:25 tarihinde demiş ki: ben matrix online da beta testerım da noluyo yani :)[hline]Death Is The Beginning bab the kenk ona 2 miz girdik ne cabuk unuttun? :D[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 wowun betasının paralı/parasız olacağına dair bilgi yok, ama blizzardın tüm önceki betaları bedava idi buna göre faq da yazan: ----Similarly to how we've conducted beta tests in the past-- yeterli olacaktır açıklama için :) sony mi bu para isticek betadan lol paralı yapmazlar. bildiğim kadarı ile war3x in betası download edildi free, cd falan yollanmadı. beta için özel cd key isteyecek doğru ama dier oyunlarla alakası yok, olması çok saçma bi kere,ezmeye çalışmayın blizzardı, sadece wow için testerlara özel verilcek key lazım olacak.[hline][i]Wow - Begin [Bu mesaj Norak tarafından 30 October 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 çık çık çık öncelikle soe eq2 betası için önce eq acc olanlara yer vereceğini çoktan açıkladı wow 3 için cd key ise bundan 6 ay önce den bilinen birşey paraya gelince bu şirketler sizin kafanızla yönetiliyor olsalardı çoktan batmışlardı wow beta kendisinden çok daha büyük bir kaynak bunu sonuna kadar kullanıcaklar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 peki görecez :) az kaldı 2 ay içinde belli olacak, aha atıyorum topici favoritese :)[hline][i]Wow - Begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Ehhe :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 inşallah sen haklı çıkarsın ben haklı çıkarsam bu beta olayına iştirak etmem çok zor çünkü =) bu arada wow u pve yaptılar beni derinden yaraladılar[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Draven, 29 October 2003 20:36 tarihinde demiş ki: su mmorpg kisaltmalarina bayiliyorum wow coh daok protoss konusuyo sanki[hline]Wolfshade, 03 August 2002 06:18 tarihinde demiş ki: Ölümden korkmam... Insanin kötü günündeki tek gercek dostu olarak varsayarim Ben mesela anamadım bunları. sadece daok'un Dark Age Od Kameloth olduğunu tahmin edebiliyorum. Diğerlerini anlamadım... World Of W... bişey olabilir mi? Atıyorum doğrudan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar