karpuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 ben telefondan anlamam doğubanka gidip en ucuz telefonu almıştım 1.5 sene önce... Çok da memnundum telefonumdan... sağlamdı falan demin ışığı kapamam gerekiyodu üşendim yerimden kalkmaya... Kalem kutumu attım düğmeye sıyırdı atcak bişi bulamadım telefonu attım herneyse şu an no tuşu çalışmıyo yani telefonla birini arasam kapatamıycam :P telefonu açıp kapayamıycam falan (ericsson a3618 bu arada telefon) herneyse Uzun lafın kısası Yeni telefon almak istemekteyim anlamam telefondan ama bu sefer daha iyi bi telefon almak istiyorum ama bilmiyorum ne almalı bana kabaca bişiler tavsiye edermisiniz? iyi bi telefonda aradıklarım - Ucuzluk (çok pahalı olmasın) - Yeterli mesaj kapasitesi olması (yani ne kadar olursa iyi olur) - Biraz hızlı olması - Saati göstermesi - Titreşmesi - Sesinin kısılabilmesi - telefon defterine istediğim kadar kişi kaydedebilmem - ÇOK BÜYÜK olmaması - ÇOK KÜÇÜK de olmaması - mesaj bölümüne şifre koyabilmem (optional... olurmu ki böyle bişi?) herneyse böyle bi telefon istiyorum renkli ekranmış oyunmuş wapmış shubuoymuş gül yanakmış beni enterese etmez ama olursa telefonu almam da demem... neyse şimdiden sağolun[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 mesaj bölümüne nasI $ifre konuLuyo yaw hangi teLefonda war :D[hline]icQ=135954330 Ema apLadan iyi Quote taktikLeri Ema apLadan iyi İmza teknikLeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 hakkaten ya ole bişi olsa keşke[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 yoktur işte herneyse onu atın o zaman :) olsaydı güzel olurdu...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 renkli arıosan 3510i renksiz arıosan 3510 lg nin telefonlarıda güzel aslında ama fiyatları hakkında bilgim yok[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 6610 6100 gibi bişeyler alabilirsin.biras ucuz olsun diyosan Siemens c55 gibi bişeyleri dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 6610 renklş ekran güzel bişi ama 550 milyon,yinede fiyatına göre çok güzel,sağlam,tatlı telefon,yanında kulaklığı hediye(radyo için,mp3 yok)kamerası 100 milyon fln galiba hatırlamıyorum[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 said: DoGMeaT, 30 October 2003 20:45 tarihinde demiş ki: 6610 renklş ekran güzel bişi ama 550 milyon,yinede fiyatına göre çok güzel,sağlam,tatlı telefon,yanında kulaklığı hediye(radyo için,mp3 yok)kamerası 100 milyon fln galiba hatırlamıyorum[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! 6610 kamerası iğrenç bişi sakın alma bence 6610 lar bu arada doğubankta 350 milyon fln [Bu mesaj n0body tarafından 30 October 2003 20:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 550 falan yalan fiyatlar 300 milyonun üstüne çıkmayı düşünmüyorum ya t600 alcam ya 3510i hangisi daha iyi bilmiyorum ama...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Saglam ve ozellikli telefon ariyorsan Samsung'dan $a$mayacaksin.. Alternatifi Panasonic'tir..[hline]Aynı masalları dinlemelerine rağmen , ötekiler hiç böyle bir şey yaşamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 3310 al...ucuz ve işe yarar ama renkli şatafatlı olsun 100 milyon daha veririm diosan 3510i al (250 kaat)[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Siemens c55 önerebilirim.. 200milyon civarında. Boyutları mükemmel, kullanışlı, sade, güzel bir telefon.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 asla c55 önermem..abimde var adeta telefonda ram yok..nereye basarsan bas lütfen bekleyiniz diyor ve yarım saat soora açılıo..delirtir adamı..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 3510i almaya karar verdim... hayırlı uğurlu vs...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Eh.. Benim şimdiye kadar 5 telefonum oldu. Hepside bozuldu kendiliğinden :p Şans yok bende.. Herkez fırlatıyo bozuyo...Ben fırlatsam bozulmaz,elimde çatlar![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar