BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 obarey![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende varim ekle benide[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 arkadaşlar cuma veya ctesi günü akşam 6-10 arası bir saatte yapılacaktır maç. bu cuma veya cumartesi veya ikisi birden uyanlar yazsınlar lütfen. ona göre halı saha ayarlıcam 4 günümüz var önümüzde çabuk cevap verin lütfen...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bana uyar abi ben her sartda gelirim bizim burda sahrayicedit de dilkum var burayi ayarlasak hem mc e gideriz hep beraber mactan evvelm bir tanısma firsatimiz olur[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bana uyar her iki gün de[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şu kadrolari kafanda bir oluştur istersen sonra ben bunla oynarim ben şunla oynarim olmasin ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 maçı kadıköyde yapacağız, hem ulaşım da kolay, saha mükemmel bir saha ve 12 kişi oynayabileceğimiz bir saha...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 isimler takımlar buraya yazilsin 1... 1.... 2... 2.... 3... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 6...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bana da uyar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bana günler uyar da, dönüş çok koyuyor oralardan o saatte. 3 taşıt oluyor vapur kalmadığı için, yaklaşık 4.5 milyona eve dönüyorum. gidiş de zaten toplasan, maç tam olarak 11 milyona patlıyor. avrupada oturanlar için bir çözüm bulunmasını talep ediyorum; zengin bir insan değilim.
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bir de sabo eldivenleri bu defa getirebilirsen güzel olur. elimde biraz para olunca eldiven alırım kendime de, şu önümüzdeki 2-3 hafta için eldiven gerekecek.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 avrupalılar ayrı maç yapacak, başka mantıklı çözümü yok bunun[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 arkadaşlar bu hafta büyük ihtimalle olmucak salı günü bitti ve sadece 6 kişi kesin ok verdi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 cuma uyar her saat hic farketmez..ama sole 6-7-8 civarlarında olursa super olur..ama ctesi cok zor..[hline]i just don't know what to do with myself..
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eee beyler yalan mı oldu halı saha?[hline]i just don't know what to do with myself..
jankis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 28 ekim akşamı yapalım bi tane ben de oyniyim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 farketmez..28'in aksami uyuyosa herkese yapalim..daha bir hafta var nasilsa kimlere uyuyo kimlere uymuyo bi soleyin de hayirlisiyla yapalim su maci..[hline]i just don't know what to do with myself..
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 banada uyar[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bende geleyim bari 28 aksami.. Cok kotu oynarim ama olsun ;) adam dolsun di mi... maksat eglence hehe
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Adam eksik olursa gelebilirim. Yedeğe yazın yani..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ee hadi beyler kadroyu zar zor kurmustuk bi zahmet bakiverin su topice de 28i uyuyomu uymuyo mu bisey soyleyin hadi..[hline]i just don't know what to do with myself..
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 eee noluyor simdi mac nerde?kim kim? falan filan...
Apex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 her saat,her gun,her dakikaya uymaya calisirim oynarim yani.
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 patlattılar[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 10-7 yendik dermişsin habni bende karşılık olarak hönk ne ar lan? çekermişim dee okuyanlar da bööle bakarmış hani...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Öne çıkan mesajlar