Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halı saha maçı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar cuma veya ctesi günü akşam 6-10 arası bir saatte yapılacaktır maç.
bu cuma veya cumartesi veya ikisi birden uyanlar yazsınlar lütfen. ona göre halı saha ayarlıcam 4 günümüz var önümüzde çabuk cevap verin lütfen...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
bana uyar abi ben her sartda gelirim bizim burda sahrayicedit de dilkum var burayi ayarlasak hem mc e gideriz hep beraber mactan evvelm bir tanısma firsatimiz olur[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan.
Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman,
Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır.
Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır!
Korkmayın ne kökten,ne daldan!

Click to my world wide web site
Mesaj tarihi:
şu kadrolari kafanda bir oluştur istersen sonra ben bunla oynarim ben şunla oynarim olmasin ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan.

Mesaj tarihi:
maçı kadıköyde yapacağız, hem ulaşım da kolay, saha mükemmel bir saha ve 12 kişi oynayabileceğimiz bir saha...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
isimler takımlar buraya yazilsin
1... 1....
2... 2....
3... 3...
4... 4...
5... 5...
6... 6...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan.

Mesaj tarihi:
bana günler uyar da, dönüş çok koyuyor oralardan o saatte. 3 taşıt oluyor vapur kalmadığı için, yaklaşık 4.5 milyona eve dönüyorum. gidiş de zaten toplasan, maç tam olarak 11 milyona patlıyor. avrupada oturanlar için bir çözüm bulunmasını talep ediyorum; zengin bir insan değilim.
Mesaj tarihi:
bir de sabo eldivenleri bu defa getirebilirsen güzel olur. elimde biraz para olunca eldiven alırım kendime de, şu önümüzdeki 2-3 hafta için eldiven gerekecek.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu hafta büyük ihtimalle olmucak salı günü bitti ve sadece 6 kişi kesin ok verdi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
farketmez..28'in aksami uyuyosa herkese yapalim..daha bir hafta var nasilsa
kimlere uyuyo kimlere uymuyo bi soleyin de hayirlisiyla yapalim su maci..[hline]i just don't know what to do with myself..
Mesaj tarihi:
10-7 yendik dermişsin habni bende karşılık olarak hönk ne ar lan? çekermişim dee okuyanlar da bööle bakarmış hani...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı
Bile bile, birer yenik savaşçı
Akarız, derler gibi denizlere
Belkide, en güzeli böyle
  • Yeni Oluştur...