BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 obarey![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bende varim ekle benide[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 arkadaşlar cuma veya ctesi günü akşam 6-10 arası bir saatte yapılacaktır maç. bu cuma veya cumartesi veya ikisi birden uyanlar yazsınlar lütfen. ona göre halı saha ayarlıcam 4 günümüz var önümüzde çabuk cevap verin lütfen...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bana uyar abi ben her sartda gelirim bizim burda sahrayicedit de dilkum var burayi ayarlasak hem mc e gideriz hep beraber mactan evvelm bir tanısma firsatimiz olur[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bana uyar her iki gün de[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 şu kadrolari kafanda bir oluştur istersen sonra ben bunla oynarim ben şunla oynarim olmasin ! ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 maçı kadıköyde yapacağız, hem ulaşım da kolay, saha mükemmel bir saha ve 12 kişi oynayabileceğimiz bir saha...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 isimler takımlar buraya yazilsin 1... 1.... 2... 2.... 3... 3... 4... 4... 5... 5... 6... 6...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bana da uyar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bana günler uyar da, dönüş çok koyuyor oralardan o saatte. 3 taşıt oluyor vapur kalmadığı için, yaklaşık 4.5 milyona eve dönüyorum. gidiş de zaten toplasan, maç tam olarak 11 milyona patlıyor. avrupada oturanlar için bir çözüm bulunmasını talep ediyorum; zengin bir insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bir de sabo eldivenleri bu defa getirebilirsen güzel olur. elimde biraz para olunca eldiven alırım kendime de, şu önümüzdeki 2-3 hafta için eldiven gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 avrupalılar ayrı maç yapacak, başka mantıklı çözümü yok bunun[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 arkadaşlar bu hafta büyük ihtimalle olmucak salı günü bitti ve sadece 6 kişi kesin ok verdi...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 cuma uyar her saat hic farketmez..ama sole 6-7-8 civarlarında olursa super olur..ama ctesi cok zor..[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 eee beyler yalan mı oldu halı saha?[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 28 ekim akşamı yapalım bi tane ben de oyniyim[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 farketmez..28'in aksami uyuyosa herkese yapalim..daha bir hafta var nasilsa kimlere uyuyo kimlere uymuyo bi soleyin de hayirlisiyla yapalim su maci..[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 banada uyar[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Bende geleyim bari 28 aksami.. Cok kotu oynarim ama olsun ;) adam dolsun di mi... maksat eglence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Adam eksik olursa gelebilirim. Yedeğe yazın yani..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ee hadi beyler kadroyu zar zor kurmustuk bi zahmet bakiverin su topice de 28i uyuyomu uymuyo mu bisey soyleyin hadi..[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 eee noluyor simdi mac nerde?kim kim? falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 her saat,her gun,her dakikaya uymaya calisirim oynarim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 patlattılar[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 10-7 yendik dermişsin habni bende karşılık olarak hönk ne ar lan? çekermişim dee okuyanlar da bööle bakarmış hani...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar