sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 arkadaşlar silthanasla konuştuk konuştuk ve konuştuk. Ardından karar verdik ki biz halı saha maçı yapalım, ama ööle 1 seferlik diil. Bööle 12 kişi ayarlayalım her hafta veya olmadı iki haftada bir, fiks bir gün ve saatte halı saha maçımızı yapalım rahatlayalım. Ben Silthanas Apex şu anda 3 kişi varız, 9 kişi daha aramaktayız. İsteyenler yazsınlar mesaj...[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 benim dersane falan var zamanım çok kısıtlı zati havalar da soğuyo beni sabit bi takımda düşünmeyin o yüzden arada gelebilirim anca ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) [Bu mesaj jankis tarafından 07 October 2003 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 geçen pazar yapacaktık ne gözel ayarlanamadı[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yaz benıde can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 12-1 mi !? öeah ..[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 ya saat konusunu konuşuruz önce bi adam toplayalım. fizban oynarım ama arada sırada canım istemez falan dersen yazdır, canın istemediği zaman falan yerine adam buluruz ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalzhim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ben Gelmek isterim ama şehirler uymuyor. yoksa kaçırmam.[hline]BaşarI AyrIntILarda GizLidiR. Xharloan Dalzhim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yazın fizban'ı yazın tamamen naz yapıyo :D .[hline]youth only zone! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 leopoldin sabo apex silthanas 4 kişiyiz arkadaşlar, 8 kişiye daha ihtiyacımız vardır halen. yok mudur böle halı saha yapacak baba yiğit hiper süper mükemmel insanlar ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 maclari buyuk ihtimalle karsida yaparsiniz siz..ee bundan sora okulumun karsida olduunu dusunursek bende varim.defansin saginda rakip tanimam ;) haftada bir haftada iki hic farketmez..futbol icin kız arkadasimi bile satarim ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... [Bu mesaj Bathory tarafından 08 October 2003 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 leopoldin sabo apex silthanas bathory kenderleme 6 eder[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 tam kadroyu kurduktan sora en fazla 1-2 mac geyik olur..sora is ciddiye biner heralde bide bu maclari biseyine yapicaz dimi? öle belese falan yapmıyalım da ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... [Bu mesaj fizban tarafından 09 October 2003 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 neyse yazın lan beni! arslan cinotri![hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj fizban tarafından 09 October 2003 15:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 12-1 olmasın ben de geleyim[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 12-1 olucak diye bir kaide yok. arcane de katıldı 8 kişi olduk leopoldin sabo apex silthanas bathory kenderleme babacum arcane[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 eğer anadolu yakası ise olmaz, kasılmaz her hafta. avrupa'da oynayacaksak pek tabii ki varım, şayet en geç 11-12 olması kaydıyla. sonra taşıt bulunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 tamam iste bombaci da geldi ettik 9.. hadi 3 futbolcu paticik daha aranıyo ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hehe avrupa yakasında dolu saha var hangi bölge olacagını seçin sadece hepsinde saha var mesela bizim burda evimin önünde var sonra üstü kapalı halı saha var merter de ben oynayamıcam ne yazıkki bağlar hala geçmedi dizimi zorlamak istemiyorum :)[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: fizban, 10 October 2003 15:06 tarihinde demiş ki: leopoldinle bathoryyi bilmiyorum da, kalan6 kişinin bi tek bombacı için karşıya geçmesi biraz saçma değil mikine ?[hline]Fizban(23:08 PM) : sana godfather diyebilir miyim ? saçma zaten, o yüzden bombacı bu tarafa yani anadolu'ya geçecek :D[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 avrupa beni bozar :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 kalamış gibi saha yoktur orda oynayın denizde var temiz hava felan zeminde iyidir ben manyak defans oynarım gol attırmam imkanım olsa gelir kalemi kapatırdım hehihie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bari avrupa olacaksa o bundan önce oynadığımız sahada oynamayalım. saçma pahalıydı ve bunun yanında kumluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 moda'da oynucaz, bugüne kadar gördüğün en kaliteli çime sahip halısaha, buna garanti veririm. adam başı 6 milyon gibi bir fiyata. 12 kişi oynucaz leopoldin sabo apex silthanas bathory kenderleme babacum arcane staradam bombacımülayim 10 kişi olduk 2 kişi daha bulduk mu ok'dir.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 hangi saatler arası ve hangi gün ayarlamayı düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 akşam 6-10 arası bir saate almayı planlıyourm[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar