Salieri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ya yine her zaman ki gibi sorunlarımla karşınızdayım :) bende bi direksiyon var ama xp de çalışmıyo..yane bu direksiyonu yapan firma kapanmış heralde xp için softwarre ını çıakrtmamışlar windows 9x olanı da çok eski olduğu için directx6.0 ın üstünde çalışmıo..onu yükle o zmn fln demeyin bu imkansız... direksiyonun markası "Interact V4 Force Feedback SV-283".. şimdi ne yapmam gerek xp de control panel den bi kaç tanesini denedim ama çalışmadı boş boş duruyo ve faydalanmak istiyorum.. yardım edebilecek varsa esirgemesin lütfen.. :D teşekkür ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 dıksıyon okudum allagım ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 yok bu bildiğimiz direksiyon :) ya yardım eden yok muuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 said: Llama, 10 October 2003 00:39 tarihinde demiş ki: dıksıyon okudum allagım ya[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=150389142 Me too.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 buyur...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 said: Silthanas, 10 October 2003 00:54 tarihinde demiş ki: uzgunum dostum sana yardim edemem ama digerlerine tavsiye verebilirim.. bu tur mallari kaliteli alacaksin =) micro. da al demiyorum ama en azindan bi diamond falan olsun.. logitech in wardi bi feedbacklisi cok pahaliydi, maranello direksiyonu..[hline]Külliyen Yalan... o bende var gaz pedalı bozuldu çok titiz kullanmama rağmen.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 firmanın yeni model direksiyonları yok mu? onların driverlarını dene ben gamepad de öyle yapıyodum.bi de Searchdrivera bak[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ya dediğim gibi üretici firma kapanmış galiba onun için daha yeni modelleri yok.. daha kaliteli al diyen olmuş ben bu direksiyonu aldığımda sidewinderdan daha pahalıydı ve de benim daha çok hoşuma gitti gayet güsel bi direksion.. şimdi yardım edebilecek kimse yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 said: Silthanas, 10 October 2003 09:17 tarihinde demiş ki: aragaz yapmaktan ,kizlara hava atacam diye, bozulur tabi =)[hline]Külliyen Yalan... koptum[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 upupupupup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 saol da direksioyonun driver ı yok anlatamadım galiba üretici firma kapanmış ve dolayısıyla xp için driver çıkmadan kapanmış.. [Bu mesaj Salieri tarafından 30 October 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar