Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Merak ettim de Kettemoorda oynayan arkadaslarimizdan kaci imperial kaci rebel. Buraya yazarlarsa sevinirim. Bildigim kadariylan neutral ve imperiallar agirlikta. Ve yine bildigim kadariylan tek rebel da benim. Sayet baska rebel arkadaslar gelirse bir PA kuralim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 sen eclipse gel burda rebel de bol hareket de pa da var yeterince adam da[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 evet eclipse de bol rebel var 3 tane :)[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 dün frf lerle grup yaptım 3 deilde bi 10 tane filan var rebel[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 eclipse te; sufi enako/ainas rauf sh'yl dışında başka rebel var mı?[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: revhas, 26 October 2003 16:13 tarihinde demiş ki: evet eclipse de bol rebel var 3 tane :)[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer 3 rebel 10 gimperial a bedel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 var[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Blitzer Soulreaver Explorer Soulreaver Venoms Soulreaver Jiwa Soulreaver Forever Rebellion![hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Xaiyn Merdem Sonicflower Groove LONG LIVE THE REPUBLIC !!![hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 oha unityi rebeller arasında saymamışsanız kimi sayıcaksınız? Long live the rebellion!![hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Rebelleri duel'e davet ediyorum.İsteyenler tell atsın.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Alexi_Septimus, 26 October 2003 18:10 tarihinde demiş ki: Blitzer Soulreaver Explorer Soulreaver Venoms Soulreaver Jiwa Soulreaver Forever Rebellion![hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Hayırdır abi daltonlar gibi 4 kişi??? Kardeş misiniz hepiniz???[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Novice Ranger, Novice Pistoleer Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 rebel bi insanim yemisim dansozunu terzisini, amazon kadin oldum hieeeyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 7 kişiydik SB de. Burdada 6 kişiydik 2'si bıraktı kısa süreliğine. Blackice ve Bronx (Yeni katıldı SR n00b'u)[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Kettemoor'da ben imp.im.[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Lion_Strimple, 26 October 2003 17:47 tarihinde demiş ki: said: revhas, 26 October 2003 16:13 tarihinde demiş ki: evet eclipse de bol rebel var 3 tane :)[hline]Revhas of Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P) Human - Master Smuggler - Pistoleer 3 rebel 10 gimperial a bedel zaten. 1 AT ST de 10 rebele bedel zaten :),yani bu mantıkla 1 imp AT ST sayısına göre 10,20 veya 30 rebele bedel :) Ha bir de Cicio Mad filan Moenia baskınını hatırlarlar 6 kişi abartısız 30-40 kişiyi öldürmüştük(at st siz) :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hehehe[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 eee ben de bestin baskinlarini hatirlarim daha novice carbineer novice ws novice medic olmama ragmen pesimden kosan 1-2 teras kasi maymununu kosup kosup yere indirdigimi hatirlarim. 5-6 kisi bir master doctor ile resmen lay waste ediyorduk bestineye. disaridan soyle bi bakalim diye yanasip taa shuttleportlara kadari ilerledigimizi zamanlar vardi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 impler ikiye ayrilir arkadaslar... bacaklarindan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar