DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 arcane bunu kısalt imza yapcam :-)[hline]bornozlu canavar
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 sufi hayatta olanları söylemiş hayatta olmayanlar arasında da andreas segovia bügünkü gitarın mimarıdır. onunda örnek aldığı kişi francisco tarrega'dır. lavtayı evirip çevirip gitar haline getiren kişiler bunlardır. elektro gitarları hıphızlı çalmak marifet değildir ama yukarıda gitarist diye saydığınız isimlerin birçoğunun isaac albeniz'in en ağır tempolu eserini bile cızırdatmadan çalamayacaklarına bahse girerim.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bırak cızırdatmayı klasik gitarda bare bile basamazlar[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 onu bunu bilmem dünyanın gitar üzerine en iyi müzik okulu her konuda berklee dir ve berklee steve vai ye yane 25 yıl kadar önce okuldan attığı öğrencisine doktorluk ünvanı wermşiltir bu başkent üniversitesinin sülo ya doktorluk wermesi gibi deildir tarihi boyunca bir elin parmağını geçmemiştir berklee nin doktorluk ünvanı werdiği klişiler[hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 allahını sewersen git rexar güldürme beni klasik eğitimdne çıkan adamdan bi bok olmaz müzikle uğraşırsan bunu biirsin 20 yıl piano çalan adam hereşyi çalar çaldıgı şeyi e den f ya transpose et desen öle bakar yüzüne[hline]bornozlu canavar
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya bu kadar kolaymı sen adamlar ibanezlerle mi doğdu sanıyosun o kadar emek o kadar uğraş her iyi gitarist önce klasik gitar eğitimi alır.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: DeamoN, 29 October 2003 22:30 tarihinde demiş ki: klasik eğitimdne çıkan adamdan bi bok olmaz biz yabancı değiliz de bunu heryerde söyleme[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bana dediysen klasik gitar demiorum klasik eğitim diorum bahsettiği adamalr klasik eğitim almış adamlar. steve vai nin jimmy hendrix in jason becker in klasik gitar da bare basamayacagını söleyen bi adma war burda kıçımla gülüp sinirini bozmıım da ciddiye alıomuş gibi yapıım dedim.[hline]bornozlu canavar
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 benim sölememe gerek yok dünyanında en iyi doğaçlamacılarıundan oldugu kabul edilen gitar ustası derek bailey doğaçlama adlı kitabında açıkça sölüo zaten[hline]bornozlu canavar
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: DeamoN, 29 October 2003 22:23 tarihinde demiş ki: arcane bunu kısalt imza yapcam :-)[hline]bornozlu canavar sen kafana göre kısalt , her hakkı saklı değildir :D[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 olay böle abi klasik eiğtim alan çalar ne versen çalar ama yaratıcılık çok körelmiştir doğaçlama yapamaz kesinlikle çünkü kafasıan herşey kalıp kalıp sokulmuştur tanrıya ölesiye inanmış birinin tanrı dan ötesini düşünmeye korması gibi korkar kalpalrdna çıkmaya[hline]bornozlu canavar
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 derek bailey biraz üfürerekten kendine göre bir yorum yapmış. komiklik yanından başka hiçbir değeri yok.
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ciddiye alsan iyi olur. nota bulmanın tek yolunun gitar ustalarıyla birebir görüşüp o notayı hak edip etmediğine göre arşivine parça katabildiğin bir dönemden beri gitar çalıyorum(20 sene). bulduğumuz notaların nasıl icra edildiğini dinlemenin de tek yolu raffi arslanyan gibi gitaristlerin yurt dışındaki ünlü gitaristlerin konserlerinin kasetlere kaydedilmiş berbat kopyalarını deşifre etmekti. bu steve vai'in falan hit olmaya başladığı yılları da yaşadım merak etme hepsini dinledim. hepsinin hangi gitarı nasıl çalabildiklerini de bilirim.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 anlayamadım[hline]bornozlu canavar [Bu mesaj DeamoN tarafından 29 October 2003 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 albeniz'in leyenda/astruias'ını çalarken tabi ki doğaçlama yapmazsın deamon. ama sen klasikçiler diye hor gördüğün ustaların serbest çalışmalarını duymuş olsaydın tek kelime yazmazdın buraya. birşeyler yazmadan önce carlos domeniconi'nin koyunbaba isimli eserini bir dinle.
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bu arada derek bailey 60 lı yaşalrını geçmiş bi adam steve vai çocukken adam jazz çalıodu zaten jazz ın armonik yapısını bildiğinizi sayıyorum bu kadar çok şey bildiğinize ghöre[hline]bornozlu canavar
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: DeamoN, 29 October 2003 22:51 tarihinde demiş ki: şizofren misin cümleden bişi anlaşılmıo[hline]bornozlu canavar terbiyeyi bozmaya ne gerek var?[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: DeamoN, 29 October 2003 22:51 tarihinde demiş ki: ... hatayı farkedip sözü geri almak erdemdir. madem ki düzelttin bize düşen de budur. [Bu mesaj Sufi tarafından 29 October 2003 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Rexar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 üstelik sen mi beni anlamamalısın ben mi seni anlamamalıyım: bişi değil birşey anlaşılmıo değil anlaşılmıyor.[hline]Cüneyt Arkın, 23 July 1978 16:16 tarihinde demiş ki: BIRAK O KIZI!
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bence herşey insanın yaratıcılığında bitiyo kendimi ele aldığımda klasik bilgim olmadan bi yere kadar gittim gittim sonunda tükeniyosun (en azından ben tükendim) yeni şeyler üretemiyosun ama klasik eğitimi tamamladıktan sonra herşeyin farklı olabileceğini hissedebiliyorum neyin ne olduğunu bilerek çaldığında herşey çok farklı..[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 tamam arkadaşım sen bir daha yazarsan okiim hehralde i kere okiip ne yazıo ya demedim baktım baktım hiç bişi anlamadım[hline]bornozlu canavar
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 anlaşılmamış cümlenin hangisi olduğunu yazarsan daha net yazmaya çalışayım.
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok seni annadım diğer arkaşı annamamıştım tamam bu konu oldugu gibi kalsın belki ben yannış düşünüorum çünkü düşündüğümü yazdım belki zamanla deişir görüüşüm şimdi uzamasın[hline]bornozlu canavar
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 kavga haline dönüştürmediğimiz sürece istediğimiz kadar uzatırız görüşlerimizi yazmayı. hiçbir mahsuru yok:) rexar'ın yazdığı da olsa açıklamayı denerim. ne de olsa onun bahsettiği 20 yıllık gitar maceramızı birlikte yaşadık :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Öne çıkan mesajlar