Ra_d Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Ra_d, 10 Mayıs 2002 22:29 tarihinde "METU Falcons-Bilkent Judges.12 Mayis Pazar.Saat:14.30" isimli topic'te demişim ki: eylemlerimiz devam edecek. :D[hline]Cogito Ergo Sum Eveeet şimdi başlıyoruz. önümüzdeki hafta sonu yeni sezon açılıyor.doğu grubu açılış maçıda benim maçım.efem... bu sezon türkiye ligindeki son durum şöyle. 11-12 Ocak Beytepe' de düzenlenen AFK toplantısında 2003 yılı maç fikstürü belirlendi. Buna göre takımlar Batı ve Doğu olmak üzere iki gruba ayrıldılar. Bu düzenlemede takımların deplasmana gitme imkanları ve saha durumları esas alındı. İki grubun ilk iki sırayı alan takımları çapraz olarak eşleşip yarı final, final ve 3.' lük maçlarını oynayacaklar. Ayrıca final maçının yeri olarak Beytepe Amerikan Futbolu Sahası belirlendi... DOĞU Ankara CATS Başkent KNIGHTS Bilkent JUDGES Çankaya COUGARS Gazi WARRIORS Hacettepe RED DEERS ODTÜ FALCONS BATI Boğaziçi SULTANS Ege DOLPHINS İTÜ HORNETS Yeditepe EAGLES DOĞU GRUBU MAÇ PROGRAMI 8 Mart Cumartesi Ankara CATS v.s. Başkent KNIGHTS Bilkent JUDGES v.s. ODTÜ FALCONS 9 Mart Pazar Hacettepe RED DEERS v.s. Gazi WARRIORS 15 Mart Cumartesi Çankaya COUGARS v.s. Başkent KNIGHTS Gazi WARRIORS v.s. Ankara CATS 16 Mart Pazar Hacettepe RED DEERS v.s. Bilkent JUDGES 22 Mart Cumartesi Başkent KNIGHTS v.s. Gazi WARRIORS ODTÜ FALCONS v.s. Ankara CATS 23 Mart Pazar Hacettepe RED DEERS v.s. Çankaya COUGARS 5 Nisan Cumartesi Çankaya COUGARS v.s. Ankara CATS Bilkent JUDGES v.s. Gazi WARRIORS 6 Nisan Pazar ODTÜ FALCONS v.s. Başkent KNIGHTS 12 Nisan Cumartesi ODTÜ FALCONS v.s. Gazi WARRIORS Bilkent JUDGES v.s. Çankaya COUGARS 13 Nisan Pazar Hacettepe RED DEERS v.s. Ankara CATS 19 Nisan Cumartesi Çankaya COUGARS v.s. Gazi WARRIORS Bilkent JUDGES v.s. Başkent KNIGHTS 20 Nisan Pazar ODTÜ FALCONS v.s. Hacettepe RED DEERS 26 Nisan Cumartesi Bilkent JUDGES v.s. Ankara CATS ODTÜ FALCONS v.s. Çankaya COUGARS 27 Nisan Pazar Hacettepe RED DEERS v.s. Başkent KNIGHTS BATI GRUBU MAÇ PROGRAMI 1 Mart Cumartesi Yeditepe EAGLES v.s. İTÜ HORNETS 2 Mart Pazar Ege DOLPHINS v.s. Boğaziçi SULTANS 8 Mart Cumartesi Boğaziçi SULTANS v.s. Yeditepe EAGLES 9 Mart Pazar İTÜ HORNETS v.s. Ege DOLPHINS 15 Mart Cumartesi Ege DOLPHINS v.s. Yeditepe EAGLES 22 Mart Cumartesi Boğaziçi SULTANS v.s. İTÜ HORNETS 29 Mart Cumartesi Boğaziçi SULTANS v.s. Ege DOLPHINS 5 Nisan Cumartesi İTÜ HORNETS v.s. Yeditepe EAGLES 13 Nisan Cumartesi Ege DOLPHINS v.s. İTÜ HORNETS 20 Nisan Pazar Yeditepe EAGLES v.s. Boğaziçi SULTANS 27 Nisan Cumartesi Yeditepe EAGLES v.s. Ege DOLPHINS 28 Nisan Pazar İTÜ HORNETS v.s. Boğaziçi SULTANS *Grup maçlarında çıkan puan durumlarına göre iki grubun 1. ve 2. sıradaki takımları çapraz eşleşerek yarı final, final ve 3.' lük maçlarını oynayacaklar. 3 - 4 Mayıs YARI FİNAL MAÇLARI 10-11 Mayıs FİNAL VE 3.' LÜK MAÇLARI herkes her maça davetlidir. herkesi bekleriz...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 efem bunu spor bölümüne taşısak daha mantıklı olacak sanırım. modlardan biri mümkünse...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Gazi WARRIORS eheheu bu güzel oturmuş :)[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ehe bizimlede "Başkent Geceleri" diye dalga geçiyolardı.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 nası ya! olm beni tanıman lazım o zaman. ben çankayayla 3-4 antremana çıktım. şu başkentten gelen ama okul yönetiminin bok çıkarması yüzünden gönderilen oyuncuların arasındaydım. hala takımın başında Pato'mu var?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 ya o takımın koç'u hala özgür'mü? böle sarışın ama kel.mavi gözlü bol kaslı bi adam. bide sizin takım kaç kişi?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ooo azmo helal eheh yakısır sana :) ya bu maclar nerde oynanıyor peki okullarda fln mı? veya belli bir yeri var mı?[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ya eğer azmo'yu veya beni izlemeye gelcekseniz maç büyük ihtimalle 15 Mart'ta Başkent Üniversitesi Çim Sahası'nda oynanacak. eğer diğer maçlarla ilgilenen olursa hepsinin oynanacağı saati ve yeri maçtan önce buraya yazarım.şimdilik sadece doğu grubu açılış maçının yerini biliyorum. Ankara Cats-Başkent Knights, 8 Mart Cumartesi,ASAŞ Çim sahası. bu sene ligin daha çok seyirciye ihtiyacı var.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 03 Mart 2003 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 up...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 valla izlemek oldukca zevklidir eminim özellikle bilkentteki macları izlerim ben. sizi de artık pepelek ankara camiası topluca gidip seyrederiz baska yerlerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bu arada pon pon kızlar fln var mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 63 numara benim. zaten beni farkedersin.offance kaptanıyım.yada kaptaıydım... en azında line'a sürekli bağırıp çağıran,"hadi beyler yerlerinize","hadi beyler geri dönün" deyip duran bi adam görürsen o benim. ayrıca pon pon kızlar yok ama bilkent,hacettepe ve odtu'deki maçlara pon pon'dan daha iyileri geliyo.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 pon pon kızsız olmaz abi.[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 yok abi o anlamda demedim amerikan futbolu diyince aklıma pompon kızları gelio yani kız görmekle alakası yok sanki kurallarda varmış gibi[hline]Yet enadır silineybıl mesıc bay Arkeyn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 lol azmo orası öle ama ponpon suz bozar bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 bozmaz bozmaz... siz gelin hele. azmo sen nerde oynuyosun? yani offence'de nerde?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 azmodai? *!bi taşla ii kuş vurdum diye düşünür*[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 evt. bu arada o duracam dediğin yerin adı Offencive Tackle.ben orda oynuyorum. ama bende running back olmak istiyom walla.full back özellikle. sarper'ide tanıyorum.kısa,kuru,zayıf,sarı :))[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 taam genç sırf sana tackle yapmak için defence takımında bi iki oyun çıkacam. ama bizim defence line'a sölesem hallederler sanırım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 olm bu rugby gibi değil. rugby deki gibi canın acımıyo.resmen sersemliyosun. ama benden sana bi tavsiye.hemde çok işine yarıycak ve çok daha iyi block ve dive yapmanı sağlıyacak bi ipucu. Kask savunma değil saldırı içindir. Kafanı kullan. Ramming yap.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 aman dikkat ramming yaparken omuzlarını kaldırıp kaskını shoulder pad'inin arasına sıkıştırmayı unutma.yani saldırırken dolmuşcu gibi kafanı uzatma, kaplumbağa gibi içeri çek. yardım edeyim derken kendini sakatlamanı istemem.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 06 Mart 2003 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 ben siz ODTU-Bilkent maçına gidersiniz diye tahmin ediyodum. bizim maça mı geliyosunuz?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 efenim uplıyım rahatlıyım. yarın son bi kez uplıycam...ondan sonrada her cuma.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Eveeeet... yarın benim için büyük gün... Türkiye Amerikan Futbolu Ligi, Doğu Grubu Açılış Maçı. ANKARA Cats vs. BAŞKENT Knights ASAŞ Spor Tesisleri, Saat 14:00. gelmek istiyenler yarın saat 11:00 'de Başkent Üniversitesi Bağlıca kampus'unden otobüs kalkacaktır. günün diğer maçı: BİLKENT Judges-ODTU Falcons Bilkent Üniversitesi Merkez Kampüs'ü Çim sahası.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 gerçek mi ya bu ? ben de isterim eheh rugby lik vücudum war zaten tam har :) o üni.lerden birine giriim en iisi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar