Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 4 yıldır nete Dial up ile bağlanıyorum sürünüyorum desem daha doğru olur İstanbul / Üsküdarda oturuyorum burda 4 senedir ne cable nede ADSL var sonunda Üsküdarda kasım ayında 400 tane port açılıcakmış.Bunu duyar duymaz üsküdardaki turktelekom binasına gittim başvuru formu aldım eve gittim anneme açtım konuyu yanlız şöyle bir sorun var. Ben Bursa ' da okuyorum şimdi Başvuru yapıp bağlattırsam ilk ay ücreti ödersem istanbulda olmadığım ay Aboneliğimi dondurma gibi bi seçeneğim varmı ? Yani Ücreti vericem port satın alıcam bağlattırıcam ama dondurup belli aylarda tekrar aktif edicem ? - - - Peki diyelim böyle bi imkanım yok bana ne önerirsiniz ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 donduramıyosun kapatırsan sıran gidiyo portuı baskasına veriyorlar tıkır tıkır ödicen faturanı 50 milyon zaten bende sakaryada okuyorum hafta sonları ist ye geliyorum ama kapatmadım kapatmamda dial up a para bayılmaktan imanım gevredi zamanında kapatırsan tekrar geri almak içind egene sıraya giriceksin sıranın en sonundan başlarsın valla[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: DynamicK, 26 October 2003 22:03 tarihinde demiş ki: dial up a para bayılmaktan imanım gevredi zamanında [hline]Grandmaster Hamburger OFF GELDE BUNU VALİDE'YE ANLAT YA.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Yok abi eğer bağlatmazsa inadıma hafta sonları gittiğimde 24 saatin 15 saati nete bağlanırım.Ben ne zamandır bu fırsatı bekliyorum ya çıldırıcam :hrr:[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 valla hiç girmesem bile işimde olmasada pc yi açınca giriyom nete ole duruyo butun gun yok simdi gir yok arama yaparken hızlı davran üşenmede fazla nette kalıp diala para vercene işini hızlı bitir ve cık gibi stresler veya su saatten sonra gir de daha ucuz falan diyip gününü rezil etmeler vsvs yok en azından telefonun mesgul calması olayıda yok online oyunda oynayabiliyon mis gibi eheh dl de 13kb la falan cekiyo güzel yani :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ha evdekilere açıklamak ve baglatmalarını sağlamak içni kendi taktigimdir anne baba bakın dial up la 1-2 saat girsem bile kaç yuz milyon geliyo goruyosunuz simdi günü gelicek işim olucak 3-4 saat giricem yavaş yavaş hem pahalı hem zamanım gidiyo ama adsl alırsak hep sabit ücret istedigim kadar girsemde hiç girmesemde sbt para veriyoruz hem ekonomik açıdan iyi oluyor hemde zamanım bukadar gitmiyecek ve ders calısmaayda daha fazla zamanım kalıcak, netten bişi çekicem aratıp bulucam diye dial ile cok yavas saatlerce dolaşıcagıma adsl ile 1-2 saatte belkide bütün işim biticek ... diye girersen muhabbete ve sağlam bi ses tonu ile konusursan elinden tutar götürürler telekoma :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: DynamicK, 26 October 2003 22:26 tarihinde demiş ki: valla hiç girmesem bile işimde olmasada pc yi açınca giriyom nete ole duruyo butun gun yok simdi gir yok arama yaparken hızlı davran üşenmede fazla nette kalıp diala para vercene işini hızlı bitir ve cık gibi stresler veya su saatten sonra gir de daha ucuz falan diyip gününü rezil etmeler vsvs yok en azından telefonun mesgul calması olayıda yok online oyunda oynayabiliyon mis gibi eheh dl de 13kb la falan cekiyo güzel yani :)[hline]Grandmaster Hamburger sus ya kaç yıldır bu anı bekliyorum yarın gidip istanbula ayaklarına kapanıcam gerekirse turkcell hattımı kapattırıp kontörlü hat alıcam parasını kendim ödicem.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: DynamicK, 26 October 2003 22:28 tarihinde demiş ki: ha evdekilere açıklamak ve baglatmalarını sağlamak içni kendi taktigimdir anne baba bakın dial up la 1-2 saat girsem bile kaç yuz milyon geliyo goruyosunuz simdi günü gelicek işim olucak 3-4 saat giricem yavaş yavaş hem pahalı hem zamanım gidiyo ama adsl alırsak hep sabit ücret istedigim kadar girsemde hiç girmesemde sbt para veriyoruz hem ekonomik açıdan iyi oluyor hemde zamanım bukadar gitmiyecek ve ders calısmaayda daha fazla zamanım kalıcak, netten bişi çekicem aratıp bulucam diye dial ile cok yavas saatlerce dolaşıcagıma adsl ile 1-2 saatte belkide bütün işim biticek ... diye girersen muhabbete ve sağlam bi ses tonu ile konusursan elinden tutar götürürler telekoma :)[hline]Grandmaster Hamburger Bugün annemle telefon konuşmasını yazıyorum. Anne biliyorsun üsküdara ADSL geldi basvuru formunu aldım odamda masanın ustunde onu doldur hemen cunku 400 tane port acılıyor ve bu 400 den 1 tane kapmamız lazım yoksa gene alamayız. annem : oglum sen burda yoksun bursadasın bana neden aylık bırde ona 50 mılyon para verdırtıceksın ben : ya anne bak anlamıyorsun off ya tamam o zaman ben gene dıal up ıle baglanırım sende aylık 150-200 mılyon fatura verırısın. annem : vermem telefon kapanır. ben : ıyı bakalım. - ne yapıp yapıp aldırmam lazım su adsl ı ya boyle bı fırsat kacmaz ya kacmaz ayaklarına kapanıcam ya[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bak hemen iddialaşma annenle kardeşimde aynısını yapıyo direk tartısmaya girince sesini yukseltip iddialaşıyo valal sonuc iç açıcı degil alttan al olaya daha mantıklı yaklaştıgını goster rahat davran ve aha ole yapmassan böle patlar biyerinde diye konusmaya giricegine bak böle böle yaptıgımızda hesaplarsak su fiyat geliyor ama alırsak bunu zaten belli bir süre nete giriyorum ve daha ucuz fiyat geliyor hemde daha hızlı halediyorum işlerimi falan söyle evde senden baska nete giren kimse olmadıgında biraz zor anlıyorlar annen baban falan girseler havada karada alırlarda bole durumlar zor oluyo eheh[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya annem 1 sene önce deli gibi tavla oynuyordu netten ortalama günde 4-5 saaat oynuyordu site paralı oldu bıraktı şöyle free kaliteli tavla oynatan bi site bulsam thread mı açsam ne yapsam off ...[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 games.yahoo.com u öner annene Ayrıca modem fiyatından bahsetme o halde =D birde onu duyarsa hiç almaz kaşla göz arasında sen bi modem al. Hatta 2. el satan wardı bitane forumda 50 usd diyodu ama biraz daha iner heralde eşek deilya canım 2. el eski modem!! Neyse sonra gir formu doldur telekoma iade et Aradıklarında anne aradılar almazsak cezası warmış bidaa zittin sene adsl wermiyolarmış de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya superonlıne ye uye ettım tavla ıcın begenmedı eh yapıcm bıseyler ya artık kesınlıkle ıkna etmem lazım.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 niye annene mahkumsunki git kendine ayit hat al adsl basvurusunda bulun bu sirada bence biraz hizli ol nekadar port kaldigini bilmiyorum uskudarda.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Virus, 26 October 2003 23:00 tarihinde demiş ki: niye annene mahkumsunki git kendine ayit hat al adsl basvurusunda bulun bu sirada bence biraz hizli ol nekadar port kaldigini bilmiyorum uskudarda.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo peki kendime basvuru yapıp hat alsam ama modem sonra alsam olurmu ? bırde ucretı nekadar 49 mıl mı ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: Mavi, 26 October 2003 22:57 tarihinde demiş ki: ya superonlıne ye uye ettım tavla ıcın begenmedı eh yapıcm bıseyler ya artık kesınlıkle ıkna etmem lazım.[hline]Kuzu koaka tavla için alternatif [Bu mesaj Mosquito tarafından 26 October 2003 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Teşekkürler ,bakıyorum.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 modem almışın almamışın bakmıyo herifler sana hattı actık diyolar sifreni almak için su telefonu ara diyolar o telefonu arıyosun 1 hafta boyunca paso mesgul olur da düşürürsen alıyosun sifreni falan veya biz sizi arıyıp vericez sifreyi diyolar falan eve falan gelen yok kendin yapıyon işleri onlar sadece hattın üzerine adsl yi açıyolar sen baglıyon kuruyon modemi falan[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 annemle adam akıllı konuştum bugün hayır alamam diyor tamam alma dedim konu kapansın dedim kapattım telefonu. ama ben ne yapıcammm gidicem istanbul'a başvuru formumu kendim doldurucam kendi üzerime alıcam ilk ay 50 milyon ücreti ödicem para biriktirerek modem satın alıcam hadi breea. bi soru daha : turktelekomdakı adam evınızdekı telefon hattı kımın ustuneyse o basvuru yapabılır dedı doğrumu ? evdekı tel hattı annemın ustune ben basvuru yapamammı ?[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Evet o olay doğru. Bir dilekçe ve nüfus suretleri ile nakil yaptırabilirsin. Yalnız vergi numaran olması lazım. (18+ olman lazım) Biz uğraşmadık ben annemi kafalamıştım zaten daha ucuz diyince direk başvurduk. Ayrıca kullanıcı adı - şifre için seni arıyorlar. E-mail içinse e-mail adresini girip şifreni yazıyorsun olay bitiyor. Bağlanınca zaten öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 İki kere yazmışım özür... [Bu mesaj Mino tarafından 28 October 2003 09:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Saol Mino , Vergi numaram var yaşım 20 tek sorun annemin kimliğini ele geçirmek.[hline]Kuzu [Bu mesaj Mavi tarafından 28 October 2003 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Eğer kendine telefon hattı açtırmak istiyorsan gerekli +18 olayı ama eğer annenin telefon hattının üstüne açtıracaksan adslyi yapman gereken kimliğini alıp fotokopi çektirmen ve fotokopiyi imzalatman oraya gidincede formu dolduracaksın üsk telekomda 2çeşit form vardı 2sindede vergi numarası istemiyor.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar