gambitds Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 meraba ben oldukca yeni bi oyuncuyum ve singlei ne kadar cok oynamis olsamda multiplayer warcraftla ilgili pek bi bilgim yok lutfen benim gibi yeni baslayanlar icin irklarla ilgili taktikler ve oneriler verir misiniz neler yapmam gerektigini veya nerden ogrenebilecegimi anlatirsaniz cok mutlu olurum simdiden tesekkurler iyi oyunlar[hline]what needs revealing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Walla burdan yazmakla bıtmez sana tawsiye replaylar izle kafanda fıkır olusur hem kendın ogrenceksın neye karsı ne yapılması gerektıgını bolece daha kalıcı olur =) netten oynarsan bu oyunu gelısırsın ama ben landan fılan oynıcam dıosan o zaman baska[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 valla en iyi ogrenme yolu internete oyun (bnet) oynamaktır ama biriki taktik: - Micro yapmayı çok iyi öğren büyüleri klavyeden yap - Çok çabuk hero bas ve creeplemeye basla - büyleri çok iyi kullan - 1 peasant bile bos durmasın hep is yaptır - para biriktikçe harca bol para oyunu tek basına kazandırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Bılgısayarı taktık denemek ıcın fazla kullanma costum gaemın tek amacı mıcronun gelıstırmek olsun. Oyununu en ıyı BNette gelıstırırsın.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 www.replays.net e gir bol bol replay indir[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Kesinlikle cabuk gelis... Gelisirken en kucuk bi sorun cıkmasın (wood/gold/pop.) Sakın bi duraksama yapma ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 replay izlemen yeterli olacaktır, hatta kendini geliştirmen için en etkili yöntem..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar