kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 heh aslında ev çiyanını gördükten sonra bu böceklere sevgi ve saygı ile yaklaşıyorum ancak kıllanıyorum ara sıra ne lan bunlar ? çok ufacıklar, ışığa (muhtemelen ısıya) geliyorlar orda takılıyorlar süpürgeyle alıyorum 30 dakka geçmemiş yine geliyorlar feci ürüyorlar sanırım. bilgisi olan var mıdır bunlar hakkında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ufacik bole pire gibi dimi abi bahsettigin elemanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 onlar sürekli saçınızda yaşayan pislik hayvanlar. ışık görünce çaktırmadan kapılıveriyolar. hep kafanızda onlar ışığın üstünde olmadıkları sürece göremezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 birak lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Sigaraya falan da atlıyo onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evet valeron, siyah ile kahverengi arasında bir renkleri var uçuyorlar bi de canları isterse dfsd. hayır zararsız da nerden geliyor bir türlü anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kızartma alsana.çıst çıst die kızarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kizarcak kadar buyuk degil onlar bildigim kadriyla :P bizim sitenin bahcesinde oluyo paso ama genelde yazin goruyorum.Evde olmalari bi hayli igrenc,odama kelebek girince o odadan cikan bi adamim ben :D muhtemelen bunlari gorunce evi terkederdim.Korkmak degil bu tiksinmek yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kızartma derken hani böyle silindir şeklinde mavi ışıklar var ya sinekler ve bilumum kanatlı haşarat gelip içine girip cozurduyolar, onlar kastedilmiştir heralde evet iyi bi çözüm olabilir:) [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:13 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ha bilmiyodum onu :) bu hayvanlar ama konmuyo etrafinda gezio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 evet konmuyor şerefsizler, ayrıca o kadar tiksinç değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 O küçük böcekler pek birşey değil, bizim bahçeden de eve girdikleri oluyor, ama nadiren, o değil de bugün banyoda çıyanın tekiyle karşılaştım, küvetten çıkıp naralar atarak kaçmaya başladım, kafayı yiyecektim. Edit : Çıyan mıydı değil miydi emin değilim ama benziyordu, 4-5 cm boyundaydı. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 23:40 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yazik lan boceklere, neyseki eralple iletisim kuramiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar