Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 [spo] said: ory: iyi sindirilmemiş bir aşk 3. tekil şahıslara muhtaçmış ne diosun :: Serdar ツ: bilmem olm :: Serdar ツ: ben aşk :: Serdar ツ: falan sorma :: Serdar ツ: manyakmısın nesin :: Serdar ツ: siktir git :: Serdar ツ: aşk maşk :: Serdar ツ: canım çekiyor zaten ory: muhaha[/spo] nihaha sıkıldım ve adiyim biraz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: iyi sindirilmemiş bir aşk 3. tekil şahıslara muhtaçmışBen şu noktaya nazarı dikkatlerinizi celbetmek isterim. Çok derin bir analiz, adeta fraktal bir aşkın yapısökümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 MALT ın şarkısı o arkadasım kültürlü olalım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hayatımda fraktal diye bir kelime duymadım. çok hanzoyum sanırım. hürmetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 TDK da da fraktal diye bir kelime yok.TDK da hanzo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 malt da hanzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar