suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Benim 7 senelik Kanarya cinsi kuşumda 17 Ağustos depreminden 3 gün sonra ölmüştü.Acaba etkileniyorlar mı bu tip olaylardan ilginç. Başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 benim sultan papağanımın adıda limon yoksa ? hiiiyyyy falan diyesim geldide kuşa baktım sağlam muhabbette içerde. traji komik olmuş fakat üzüldüm adına nasıl bir şeydir bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Ben bu konuyu her gördüğümde gülüyorum, nasıl bir başlıktır o ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2007 benim muhabbet kusum vard1 salak kafesinin kapagini actik o heyecanla cikti ucarken tavana carpti baktim aci cekiyo olecek kafasini kopardim öldürmüstüm o günden beri beslemem ne besliycem muhabbetide hic cekilmiyo. kanarya besledim sonra bülbül kasetleri aldim dinlettim felan bülbül gibi ötmeye basladilar cok güzel hayvanlar sonra annem pisletiyo diye kizmaya basladi verdim birilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 başın sağolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 delenin kuşu ölmedi, acaba ne yazdım öldürüldü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 delanın tavuğu olucak herhalde. o kuş uçamıyodu uçanların hakkını yemiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar