sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 OMFG!!NE GÜZEL BİR ŞARKI WTFLOLROTFLMAOOMFGORLYYARLY1337l33tH4X0R!! Give me the drink of the fluid That disintegrates And lend me the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Oh, lethe Hold me near, unravel the stars As I speed through the heavens Speed through the night For you are my blade and my rope You are my lethe You are my all In currents of cobalt You storm through my heart To sever, to puncture The memories that burn Let sweep through the arteries In sharp stabs of pain Your talon-like fingers to kill me again Steal me, invade me and charge me again For I burn and I shudder Burn with each movement of So, cleansed through a floodlight I appear, renewed and reforged Caressed by the sweet balm and blessing Of forgetfulness, empty and strong Lethe Hold me near, my one friend and guide As I drown through your fingers Drown through your love For you are the life I hate You are my Drag me down, in passionate sighs With the ocean above me And flames in my eyes And grant me a life I can live Without Take me away From the life that I hate!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 montla sıç kesmesse paltoyla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Bunlar geçmişte kaldı canıms, CiX MeTaLJi GenChLiQ diyoruz böyle Lethe'yi duyar duymaz şarkının sözlerini postlayanlara, ha güzel şarkıdır apayrıdır ayrı da, zamanı geçti "letheci gençlik" döneminin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 14 yaşında abisi o daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 kızmayın canlar ama bu şarkının giriş riff'inden başka numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hey ayıp oluyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 oho baydı bile bu şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yok hocam bu şarkıyı provada çaldık bile kaç kere. ama bi türlü havasına giremedim, giremiyorum, giremezdim de. ha giriş riff'ini crop yapmıştım o ayrı. loop'a alıp dinlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Valla ben 2000 senesinde dinlemiştim ilk. Hala da sıkılmadım,baymadı-bayamadı. Türkiye'de olan "Lethe Aşkı" ile de alakası yok, sıradan bir parça değil bence. Intro'su kadar Mikael Stanne'in vokali de takdire değer. De.. "Yeni mi dinliyorsun be abi" derler adama =) yuh ne diyeyim. 22 Ekim 2007 deyiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar