Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başkalarına yeniden güvenmek

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

güven filan tazeleyemezsin bidaha.güvenmeyi önemli bulma değil bu güvenmek istemeyle alakalı.senin kıçını hep biyere dayamak istemenle alakalı bu.aman yanlış anlama yazdıklarımı =)

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:10 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

depresyona girmedim yada ağlamadım ama için için çok üzülüyorum özellikle son 1 haftadır
aileme yinede daha çok güveniyorum pek sorun yok onlarla ama arkadaşlarıma güvenim cidden azaldı ben kendimi bir şekilde ikna etmeliyim yeniden onlara güvenebilmeliyim yoksa bu gidişle arkadaşlıklarımın önemli bir kesimini bitireceğim ve bunlar bitmesini istemediğim arkadaşlıklar
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni arkadaşlar bulacaksın abi.
Çünkü öbür türlü tekrar yapacaklar aynı şeyi,emin ol.Aynısı başıma gelmişti.Sen milleti affettikçe üstüne üstüne geliyorlar.Ben en son çok pis kavga etmiştim sözde en iyi arkadaşımla.O yüzden yeni arkadaş bul abi.Yada en iyisi kızarkadaş edin,cidden faydalı.(bkz:örnek a)
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkür ederim :) sorun onlar bişey yapmadı yapan kişilerlede zaten bitirdim ama bir tür paranoyaklık oluştu ya onlarda yaparsa diye bu yüzden konuyla alakasız arkadaşlarımdan bile şüphe duymaya başladım o yüzdende güven kırılması oldu biraz herkese karşı bundan dolayı azcık kendimi kızıyorum şimdi kırılanı yeniden bir araya getirmeyte çalışıyorum bu sebeple herkesle 1e1de yüzleşmeye karar verdim bu konuda iyimi ediyorum sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlara özellikle de arkadaşlarına güvenmeden yaşayamassın... Her zaman ters giden bişeyler olur... Beklenmeyen şeyleri yapan isnanlar da olur... Ama bunlar bile kendi başlarına kaldıklarında boyle bişeyi nasıl yaptıklarını düşünebilirler...
Güveneceksin ama üzülmeyi de göze alacaksın... Yoksa zaten mutlu olman çok zor.... Üzüntü bir nevi seni kendine getiren olgu bence hayatta... Herzman herşey güllük gülistanlık olmuyo sonucta... Yaş ilerledikçe işler iyice sarpa sarıyor :) benim yöntemimi önermem benimki kişilikle alakalı ; ben 3 haftadır genel olarak içime kapanık yaşıyorum mesela :) Ama tüm arkadaşlarımla görüşüp , geziyorum bayramda evime de gitim bu kapanıklık beynen genel olarak :)
GÜVEN şart hayatta... Ama Güvenini yitirecek isnanlar olacak hayatında , Hayatından çok fazla zamanı ayırma bu konulara ...
Bile bile lades ile güvenmeye başla arkadaslarına yeniden. Sana kolay gelsin :)
Aile sorunları nedir bilmem ama aileye güvenilir yahu :) ama hersey anlatılmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...