Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Assında Sevmeyen Kingdoms II :P (çaktırma zıctık) bu oyunu oynayan varmı? netten kapışmak isterim deli oynarım seven kingdoms ı karşıma bir daha cıkma sakın :D oynayan varsa mesaj atarsa cok sevinirim multi atarız arkadaşla Paylaş Turtini Başlat Kardeşliğini Turti Gardaşlığı[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 seven kingdoms bir, ikiye koyar biri bulsam da oynasam :(((((((( valla biri upload etse sk1 i, zaten ufacık bişidir.. :)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 sk 1 cok garip ama oda cok hoş bulursun kazaa dan falan arat? hatta dur Özel mesajdan[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Banada özel mesaj banada banada:) Hastasıyız seven kingdoms ın. Ayrıca ilki ikincisine koyar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben hiç oynamadım yada oynadım da sk2 idi snrm tam hatırlamıom nasıl bişidi hatırlatın bi[hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 abi sk1 de yunanlılar nasıdı skill i 100 yapınca saniyede 3 kere dmg veriyolardı :) japonların ateşli darbesi de hoştu.. ama en iyisi vikinglerdi. bi koyarlardı olay biterdi zaten.[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ya şu seven kingdom şey değil mi? rts bir oyun, pazar yeri vs vs yapıyorsun. Sonra adam basmaya başlıyorsun, etrafta bir sürü başka krallık var. Sonra toplanıp adamlarınla kapışıyosun filan. 98 de oynamıştım böyle bir oyun...
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet öyle cok zevkli bir oyun[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bi de bulunsa :( kazaadan filan aradaım overnette buldum bi tane ama sadece dosya ismi var kendi yok. (source bulamıyo yani)[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Forumlarda noktalama işaretlerini kullanalım lütfen!!!!
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bende var seven kingdoms II sanırım, bir strateji oyunları cd si almıştım, birkaç oyun var içinde videolar riplenmiş halde, ondan çıkmıştı. Kaç mb ortalama söyleyin ona göre rip edip asmaya çalışıyim br yerlere
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 140 oyun 2 ama oynayalımmı bu arada?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu
Öne çıkan mesajlar