Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBC'nin sitesindeki PKK Forumu

sg-1

Öne çıkan mesajlar

said:
Razien 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:19 tarihinde demis ki:
Tek çözüm doğuyu kalkındırmak. Pkk'nın bu insanları kullanmasına sebep olan olguları yok etmek kısacası pkk'ya halkı kışkırtması için bahane bırakmamak ve dönüp batıya şu mesajı vericez ''bu topraklarda yaşayanlar bu toprakların insanlarıdır ve bu ülkeyi beraber kurduk ve zaten onlara da ait olan bu ülkede isyan söz konusu değildir''.Amerika'da 24235435 tane ayrı ırkı bir arada tutan aynı marşı söylettiren bağ toprak kardeşliğidir.Milliyetçilik çökmek üzere olan bir sistemdir

Sen doğu'ya gittinmi hiç?Oradaki köylere girdinmi?Oradaki yaşam tarzını gördünmü?

Benim aile bireylerimden birisi,erzurumda karakol komutanı idi.Ankara'dan orayı ziyarete gittiğimde,bakkala ekmek ve yumurta almaya girdiğimde "sen kimsan?" diye soru sordu adam bana.Karakol komutanının yeğeniyim deyince aralarında kürtçe birsürü bişey döndü."şoo köşeden al get,parayıda borah massaya" dedi ayı edasıyla herif.Köydeki kızların,kadınların ÇOĞU türkçe bilmiyor.
Sen ne milliyetçiliği aşılamaktan bahsediyosun?
Cahil adama "bu toprak sizin,bu topraklarda beraber yaşıyoruz" desen onun kafasına Kürt devleti mevzuu bişekilde sokulduysa adam sana "bu topraklar zaten bizim size vermeyiz" der çıkar işin içinden.

Köy ağaları mevzusu zaten doğru,zopik güzelce anlatmış.Oradaki cahil halkı öyle bir kullanıyolarki,adamlar dünyadan bi haber yaşıyo.Bütün dünyanın kabul ettiği doğruyla gitsen o adama yine boş inanmaz o adam.

Biraz sakin ol,bukadar ateşli yazma.Varsa bildiğin,okuduğun,gördüğün bişeyler çok basit,ona göre konuş burada.Kimse boş insan değil burada.
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdıklarımın referansını istiyorsunuz da referans sadece teorik ve terimsel bilgilerde geçerlidir.Alışmıssınız kalıp kalıp düşünmeye kalıp kalıp yaşamaya. Benim baba tarafı Gelibolu'dan Elazığ anne tarafıda Siirt'li bende biliyorum oraların nasıl yerler olduğunu.İlleği referans istiyorsan referansım Yüce Allah'ın bize bahşettiği en büyük mucize olan beyindir. Kusura bakmayın ama bu halinizle sizinde o magandalardan pek farkınız yok

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:28 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:38 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Karşıt bir düşünceniz varsa insanca söyleyin burda tartışalım ama zopik gibilerinden olup hiç bir fikir düşünce belirtmeden sadece karşı tarafı karalayan , hakaret içerikli yorumlar yapanlar tabiki boş insanlardır.Birşeyleri yıkmak her zaman kolaydır ben zor olanı seçenlerdenim bir şeyler inşa ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Referans için Teorik? Terimsel?

İlk önce;

-"Sözlük kullanmanın faydaları"

Referans isteyenlere referans'ın teorik ve terimsel olduğundan bahsetmişsin.Referans adı üstünde refere etmekten(gerçi ingilizce kökenlide) gelir.Yani somut örnek vermep savını desteklemek diğer bir değişle.Adamlar sana örnek gösteriyor doğuda bu var bu var , şu insanlar yaşamış başlarına şunlar gelmiş , böye sonuçlanmış.Sen ne diyorsun?Hayır siz yanlışsınız ben beynimi kullandım kendi fikrimi dış kaynaksız refere ettim hadi bakayım dağılın.Çok afedersin ama böyle tartışma şekline insanlar anca tarafıyla cevap verir beynini kullanarak değil.Değmez çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu gerçekten isyan hareketi çünkü halkın bir kısmıda destikliyor.PKKya hala sadece ''örgütdür'' diyen kaldı mı?

ayrıca bu cümlende mevcut gergin ortamda milletin sinir katsayısını 8'e katlamaktan başka bi işe yaramamış...Bu biraz karşındakine küfür edip sonra gel insanca tartışalım demekten öteye gitmiyor...

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 16:45 tarihinde, ses tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ses ufak işlerin adamısın , konuyla alakasız bir ayrıntı bulup onun üzerine gitmen lüzumsuzluktan başka birşey değil . Uff çok pis göt ettin beni insan içine çıkamam artık. Şu ana kadar tek içinde beyin belirtisi olan mesajda zaten benim dediklerimi anlatıyor. Her zaman aynı değirmen dönüyor burda sizin ciğerinizi öğrendim artık. Çok lüzumsız insan var patide çoook
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razien
üye
§ 22 Ekim 2007, Pazartesi - 13:19 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Tek çözüm doğuyu kalkındırmak. Pkk'nın bu insanları kullanmasına sebep olan olguları yok etmek kısacası pkk'ya halkı kışkırtması için bahane bırakmamak ve dönüp batıya şu mesajı vericez ''bu topraklarda yaşayanlar bu toprakların insanlarıdır ve bu ülkeyi beraber kurduk ve zaten onlara da ait olan bu ülkede isyan söz konusu değildir''.Amerika'da 24235435 tane ayrı ırkı bir arada tutan aynı marşı söylettiren bağ toprak kardeşliğidir.Milliyetçilik çökmek üzere olan bir sistemdir

Çok doğru konuşmuş, yaşı kaçsa kaç.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yahu ses ufak işlerin adamısın , konuyla alakasız bir ayrıntı bulup onun üzerine gitmen lüzumsuzluktan başka birşey değil . Uff çok pis göt ettin beni insan içine çıkamam artık. Şu ana kadar tek içinde beyin belirtisi olan mesajda zaten benim dediklerimi anlatıyor. Her zaman aynı değirmen dönüyor burda sizin ciğerinizi öğrendim artık. Çok lüzumsız insan var patide çoook

İlk olarak ben yaşıtların gibi göt etme amaçlı cevap yazmam.Bir fikri savunuyorsun bunun kadar doğal birşey yok.Fakat kullandığın üslub karşı tarafın seni ciddiye alma oranıyla doğru orantılıdır.Yukarda bir arkadaş yaşla ne ilgisi var demiş.Yaş demek tecrübe demektir , hayatın içinde daha fazla rol oynama gerekliliği demektir.Sorumluluktan kaçıcak mazeret olmaması demektir.Bu arkadaşın yazım tarzına ve cevaplarına bakıcak olursak zaten direk olarak 17-18 yaşın verdiği gaz ve siz bilmezsiniz ben bilirim üslubu göze çarpıyor.Sanmıyorum ki yanılıyor olayım.Neyse tartışmak yersiz görünen o ki.Cevap hakkımı saklı tutarım tabi her koşulda.Hadi cümleten kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

razien demiş ki;
said:

ancak bence; kürtler bu ülkede mağdur olduklarına inandırılmıştır. oysaki türkiye'nin en fakir yeri doğu karadenizdir. toroslardır. gelin görün ki, kürtler inandırıldıkları bu durumun farkında da değildir. o bakımdan onlara ne yaparsanız yapın kafi gelmeyecektir.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:19 tarihinde, bukac4 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@ses
Tecrübe aptallar içindir.Aklını kullananların ne olucağını kestirmek için tecrübe sahibi olmalarına gerek yoktur.Ben her jargondan konuşmasını bilirim ama kelimeler değişside manalar aynıdır . Ayrıca ben hiç birşey bilmiyorum , herşeyi bildiğini söylüyen hiç birşey bilmiyordur.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:31 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin amacınız nedir ? Dediklerimin neresi yanlış? Neyi tartışıyorsunuz ? Sizin duygusal reflekslerinize ve holigan tavırlarınıza dediklerim biraz aykırı olduğu için bir tane 0-15 yaş arası arkadaş anlamsız bir mesaj atıyor , bundan cesaret alan diğerleri de sürü psikolojisine dahil oluyor.Affedersiniz ama yaşınız kaç olursa olsun sidik yarıştırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şu anda , jargonum çocukçaysa bunu diplomatik üslupta söylediğimi farzedin ne fark eder? Bunlara takılmanız bile ne kadar sığ olduğunuzu gösteriyor

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:36 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

razien, türkçeyi düzgün kullanabilen 10 yaşında bir sürü wonderkid mevcut türkiye sınırlarında. o yüzden, "ben bilgiliyim bakın süperim" deme amaçlı postlarını kasıp da düzgün türkçeyle yazma.

ben sana tepki göstermedim, ombakkombak'a gösterdim ki haklıyım. doğu'yu savunmak ayrı birşeydir, örgütleri savunmak apayrı bişeydir. laflarınıza dikkat edin bence.
Sosyal ağlarda paylaş

''razien, türkçeyi düzgün kullanabilen 10 yaşında bir sürü wonderkid mevcut türkiye sınırlarında. o yüzden, "ben bilgiliyim bakın süperim" deme amaçlı postlarını kasıp da düzgün türkçeyle yazma.'' demişsin mumu , sorun senin üslubunda o zaman. Ayrıca ''ben bilgiliyim bakın süperim'' diyorsunda burda show yapmıyoruz lütfen her seferinde 3-5 çocuğa uyup kendinizi küçültmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığım cülme gayet açık ve net. tekrarladığın için teşekkür ediyorum o halde ne dememi bekliyorsun ki? 10 yaşında wonderkid mevcut türkiyede bir sürü diyorum. düzgün türkçe kullanmak bilgili olduğunu göstermez diyorum. sana wonderkid demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...