LiquiD Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 o değil de, bu başlık neden kapatılmıyor? siyaset dediğiniz nanenin alası yapılıyor burada. "miili mesele", "toplumsal tepki" gibi ne anlama geldiğini sadece politikacı kılıklı tiplerin bildiği kavramlarla da savunmayın konunun legalliğini lütfen; sivilce patlatın onun yerine, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 DTP cikip PKK teroristtir bizim iliskimiz yoktur ve olamaz bu mesele ancak demokratik yolalrla cozlulru PKK yi kiniyor ve desteklemiyoruz demeli hala PKK ya kol kanat geriyorlar mustahaktir bu kadar basit bir seyi soyleyip isimelrini temize cikarmak varken diretirlerse kendileri kasiniyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 AKP hukumeti kadrolasmaktaki basarisini bu konuda gosteremedi belliki.Ipleri amerikanin elinde ama aylar oldu artik yeter.Vaktinde oy icin odun komur dagitmislardi , simdide onlari secenlere kina dagitsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 azerbaycan pkk terorunu engelleemede turkiyenin yanındayız sınır otesi operasyon turkiyenin hakkıdır dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 @Quivalen-soth Sanırım Rock ta benim gibi senin daha önceki mesajlarını yanlış anladı yada sen başta yazarken yeteri kadar belli edemedin. Ben ilk okuduğumda vatandaşın böyle birşeyi yapmasini haklı buluyorsun tarzında anlamıştım son mesajında herşeyi daha iyi açıklamışsın kısacası sanırım küçük bir yanlış anlaşılma oldu bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Son dakika ya ek yapayım. Bursa'da Bizim mahalledeki (Namazgah) Şaypa Market'e bomba ihbarı yapıldığı için 24 saat polis bekliyordu. Sonunda bugün ülkücüler mağazaya saldırdı müşterileri PKk ya yardım etmeyin diye tartakladılar. Bir otobüs çevik kuvvet polisi zor dağıttı şimdi bir otobüs polis bekliyor mağazayı. Ama diğer şubelere polis yetişememiş daha ağır hasar vermişler. Bir söylenti yüzünden mağazadan ekmek alan vatandaşlar bile tartaklanıyor. Daha sonra bir Lise'nin öğrencileri (üniformalarıyla) mağazayı basmaya geldiler polisleri görünce kaçtılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar