bega Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 İyice kolay yapmışlar soruları, 2005 les bile daha zordu, (nispeten). bunda çok sıkıldım ya sözelde 80 sorunun 60-70i paragraftı, (ya da bana öyle geldi) aşırı bayık bi sınavdı yani. öss'ye giren insanlara bu sorular şaka gibi...(o derece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 nası çözülür ? edit: ss aldıktan sonra beyne kan gidiyor, bi tane de üslü sayılar vardı, koymadan önce son kez bakayım dedim çözdüm o soruyu, bunu da koyduktan sonra çözebildim. eşkenar üçgeni kareye tamamlayıp, oluşan büyük dik üçgenden tamamlanan alanı çıkartıp, taralı alana eşitlemek gerekiyormus. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ne zaman açıklanır sonuçlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Ales sınavının matematik soruları öss matematik sorularından daha kolay bence ama biraz iq sorusu gibi yani eğer hızlı çözmeye alışık değilseniz vakit alabilir ona dikkat etmek lazım. Son ales sınavında yetiştiremeyen çok arkadaşım oldu matematik sorularında fazla vakit harcadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Tesadüfen gördüm ALES açıklanmış 7'sinde, ben yeni farkettim tabii :P 90 almışım, 2005'teki les'ten biraz daha yüksek sayılır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2007 Puanı Başarı Sırası Sayısal 82.992 7920 Sözel 82.938 6095 Eşit Ağırlıklı 83.084 6292 iyi mi şimdi bu? ben ilk kez giriyorumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 bende sıfır çalışma 80 almışım birazcık bakarım netten sorulara fln bi daha girdikmi tamamdır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Sozel'de Turkiye 209. su olmusum ve muhendis olucam saka gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 aga çok iyisin ne kadar reklam yapsan az =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar