mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 hehe yemezler dsl resmen acindirdi kendisini...baktim yok yani cozumu mechul bir problem olacak gibi degil..kabloneti aradim dedim yarina gelin..tamam dediler... bu telefon konusmasinin ertesinde dsl baglantim sorunsuz calisti..bilemiyorum...hakkaten karisti kafam ehhe konuya donersek;p bu mount konusunda sanirim hepsi non ch imis hayalkirikligi oldu bir anda...50k dan satilan dewbackler le zaten acliktan agzi kokmus fakir ch ler azicik para kazanicak snrm :p[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 edit:sazan gibi atlamışım :) degiştirdim yazımı [Bu mesaj Popeye tarafından 28 October 2003 10:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 ben episode II deki anakinin kullandigi speeder dan istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 YEAH! Noldor gives Meftan a high five! hehehe /grin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Heh aklıma gelmişken, bizim guildde bi adam var popdan bile daha çok prof değiştiriyor =P adam master olup 3-4 gün geçirdikten sonra ben bu olcam diyip reset çekiyor lol...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar