MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 fenerbahcenin 100.yıl kutlamalarının en buyuk parcası olan beyonce konseri iptal edildi sehitlere saygı acısından konseri aziz yıldırımın iptal ettigi soylendi kaynak: kanal d haber birand...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayatımda ilk defa sempati duydum fenere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 harbiden buyuk iş yani oo kadar para ver getirt turkiyeye soora da iptal helal ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 lol bariz yalandir, gelir bagisi falan yaparsin sehitlere, moral gecesi diye yaparsin gene. bi ariza cikmistir kivirmistir aziz de, fenerbahce cumhuriyetinin askeri degil ki mehmetcikler =/ [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 www.fenerbahce.org de açıklandı , helal olsun çok doğru bir karar alınmış , orda askerlerimiz şehit olurken biz burda eğlencemi düzenleyecez ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Dela üye § 21 Ekim 2007, Pazar - 19:49 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- lol bariz yalandir, gelir bagisi falan yaparsin sehitlere moral gecesi diye yaparsin gene. bi ariza cikmistir kivirmistir aziz de, fenerbahce cumhuriyetinin askeri degil ki mehmetcikler =/ laflarına dikkat et öyle konuş böyle hassas bir konuda , şehitlere moral gecesi ne ya , hastamısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 lol sakin. virgul koymayi es gecmisim arada. dedigim su ki, fenerbahce boyle bir klup degil, hicbir zaman da olmamistir. gerek tarftariyla gerek yonetimiyle kendini herseyden ustun gorur, dune kadar da afisleri vardi her yerde. sanki son dakikada verdik sehitleri ondan iptal ettiler lol. her an bir ton sehit veriyoruz kac senedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yaw bana da sırf sehitler için yapılmıs bişeymiş gibi gelmio yani sadece amac buysa helal olsun ama sanki baska sebepler de varmıs gibi gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: sanki son dakikada verdik sehitleri ondan iptal ettiler lol. ben de bunu diyorum. şov kokan hareketler bunlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yani sehitler veya baska bir amac ugruna birsey yapmamak birsey yapmaktan daha kolay. iptal edilmesi takdir edilecek birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yuh ya senaryolara bak harbi saçmalıyorsunuz , Beyonce ile bir sözleşme imzalanmış , eğer Beyonce türkiyeye gelmezse tazminat öder zaten...Bizimkilerde ne gibi bir aksaklık olabilir , aylardır reklamı yapılıp bileti satılıyor..Onun için boş senaryolar üretmeyin..Şuanda Türkiyenin en önemli iki komutanı Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Fenerbahçeli , belki onlardan telkin gelmiştir , bu tip bir senaryo bir ihtimal olabilir ama Fenerbahçe.org a girin her yer kırmızı beyaz zaten , Fenerbahçe kendi doğru olanı yapmıştır olay budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 oha lan fener dusmanisiniz da bu kadar da olmaz ki. tabiiki son dakikada olan birsey, dun gece oldu insanlar... 3 gun sonra konser koymak cok yersiz. neyse sizin ne dusundugunuz onemli degil ucuz sov ve milliyetcilik kokan hareket bunlar nasolsa sallayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 fenerbahce belki kendi capinda kendisini diger kuluplerden ve federasyondan ustun gomre gibi antipatik kibirli davranislarda bulunmus olabilir elbet (ki destekledigim birsey degildir) ama bu kadar da art niyet olmaz. Bu ulkenin spor kulubu ve gogusunde bu ulkenin bayragini tasiyor ne olursa olsun kendisini bu ulkenin askerinden daha ustun gormez, goremez... yakisik almadi kankalar bu dedikleriniz, size yakistiramadim cidden, fb ile alakasi yok bunu bjk veya gs veya malatya yapsaydi ve ayni seyleri deseydiniz yine derdim. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 20:13 tarihinde, Azmodai tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 kanka ucuza helal toplama taktikleri bunlar, dun gece verdik sehit ondan onceki gece vermedik mi? ondan 1 sene once vermedik mi de fenerbahce 1 gun 1 gece degil de 1 sene boyunca kutladi 100. yilini da simdi beyonce gelmeyiversin dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yahu emre, konser iptal edilmeseydi bu sefer de ne maganda klup diyecektin. yaptiklari guzel bir sey, en azindan insanlarin gozunde bazi seylere deger verdiklerini ve aci gunlerde sova gerek olmadigini gosteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: Dela 1 Ekim 2007, Pazar - 20:15 tarihinde demis ki: kanka ucuza helal toplama taktikleri bunlar, dun gece verdik sehit ondan onceki gece vermedik mi? ondan 1 sene once vermedik mi de fenerbahce 1 gun 1 gece degil de 1 sene boyunca kutladi 100. yilini da simdi beyonce gelmeyiversin dedi? ben koyu fenerliyim ama delaya katilmadan edemiyorum fenerbahce dusmanligi ile alakasi yok sadece bir gorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Dela +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Kitaplara geçsin; agalitye hak veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Şehitlerimiz dün gece verildi , konser tarihininde yakın olmasında dolayı , ve Türkiyeyi sallayacak bir konser niteliği taşımasından dolayı(dernek kutlaması değil bu beyonce) , konser iptal edilmiştir.Sizin gibi yüce insanlar takdir etsin veya çeşitli senaryolar üretip ortamı gersin diye değil , yapılması gereken neyse o yapılmıştır ve Fenerbahçe kendine yakışanı yapmıştır olay budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben sehitlerin olumunu kucumsemiyorum yani buna bi sey demiyorum. o zaman basket futbol macları da iptal edilsin tiyatrolar kapansın 1 gun 2 gun sinemalar kapansın ne biliym yani sırf bu sehitler için yapılmıs bi karar gibi gelmio bana sadece bahaneymiş gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 dela +38.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Şehit hep verildi ama hiç bir zaman şuanki kadar gerilim yaşanmadı. Irak'a bugün yarın girebilirler.Son olayda Askerlerimiz pkk'lılar tarafından öldürüldü ve kaçırıldılar. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu basit bir organizasyon değil , dernek kutlaması değil Beyonce yani tüm Türkiye tüm dünya bunu yazıp çizecek , kim olursa olsun aynı kararı alırdı.. Neyse birileri bazı şeyleri algılayamıyor , daha fazla yorum yapmanında anlamı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 terorun amacinin korku salmak/hayati baltalamak olmasi gercegini de unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 o zaman pkk nin istedigini yapmisiz. :( ayip fbye popularite kazansin biraz bari bole medyatik hareketlerle. ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar