Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cahil cüheyla gene gücünü ortaya koydu siyaset yapmayın,yasak. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:52 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 @antimodes haklısın aslında, ama ben bireysel bir de savunma yapayım. anayasaya karşıyım çünkü; 5+5 sistemine de 4 yıllık hizmete de karşıyım. neden 1 yıl daha erken emekli oluyor millet vekilleri. neden? 5+5 sistem de çok fena, bir daha cumhurbaşkanı olursa -ki olur- 10 sene cumhurbaşkanıyla domine eder tek parti. anti demokratikleşme bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 İlk postlarıma bakarsanız siyaset falan yok. Ben siyasi yorumlar yapab arkadaşlara yanıt verdim sadece yani ben başlatmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: evt partisi yüzde 70, of ne ezdik be oofff geçenlerde bizim ahmet abi de rus atmış eve. ofofof, çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayır yani birilerini tahrik etme amacıyla mı yazıyorsun forgiver anlamadım. öyleyse yakışmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar