Slat Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Medyanın hükümetin elinde olduğu, halkın yarısından fazlasının cahil, eğitimsiz veya uyutulmuş, dini duyguları sömürülerek kandırılmış bir ülkede referandum bir boka yaramaz.. Halk doğrudan yönetime katılıyor, demokrasi cart curt diye anca kendinizi kandırırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Referanduma konu olan maddeler çok güzel, çok beğendim. Ama Türkiye Cumhuriyeti'nde düzgün uygulanamayacağına inanmıyorum... Mesela Cumhurbaşkanı seçmek önemli bir iştir. Türkiye'de ise bireyin bağımsız bir siyasi kimliği olmadığı için, cemaatte abisi ablası ne derse, anası babası ne derse onu oylayacağı için, mecliste en azından bu seçim olayının daha düzgün yapılacağına inanıyorum. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:12 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Referandum tipi demokrasi plebisiter demokrasi diye bir yönetim biçimi var zaten. Suriye Mısır gibi ülkelerde uygulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bide su hayir diyenler katilmasaydi, super olucakti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Katılım bomba. %50 nin altında kalırsa referandum oylaması gg ben kaale almam öle oylamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Ben hayır dedim ama elimi boyayacaklarını bilseydim gitmezdim. Katılım oranı sınırlaması yok yasada yani sonuç geçerli gg falan yok. [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:17 tarihinde, ombakkombak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 referandumun sonucu onemli degil bence, insanlarin akpyi takmamasi cok guzel, bilinclenmeye basliyoruz gibi geldi umutlandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 diğer posta da yazdım gerçi de; ooof katılım oranı %32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 40a cikti o devrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 max 55 e cıksada milletin tınlamadıgı kesin bazı kesimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Abi bence o oran türkiyeyi umursamayanların oranı. Akpyi takmayanların değil. Bu ülkeyi gerçekten düşünenler yüzde 40'ın yüzde 30u. Yani hayır oyu verenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 katılım oranı 1. dakika belli olmaz ki; açılan sandık sayısıyla orantılı evt çıkcağı garanti olduğundan tutunacak dal sanırım katılım sayısı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hayir, cunku akp bu referandumu, bak biz demokratigiz cok graliz demek icin yapti ve insanlar hadi len ordan diyerek, siz mi demokratiksiniz seklinde cevabini verdi akpye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Gidip oy vermeyenlerin hepsinin AKP karşıtı olduğu genellemesini neye dayanarak yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 cunku oyle [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:31 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 e akpye yarıyor bu durum ? o yüzden öyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Değil. Nasıl olsa evet çıkacak deyip gitmeyen bir ton akp li var. Kaçkişiyiz saçmalığıyla, miting meydanlarındaki adam sayısıyla, kendini kandırıp hala çoğunluk olduğunu zanneden ulusalcılar hala ders almamış. Bu arada il il sonuçlar için: http://www.ntvmsnbc.com/modules/referandum2007/cevreler/28.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 siyaset yapıp durmasan? yasak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 3 sayfadır yapılyor ya. Seninle aynı düşünmeyince mi siyaset yasağına dahil oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yapma be fistan :P ombakkombak senin dediginde dogru oyle dusunup oy vermeyenler de oldu ama akp ne kadar demokratik oldugunu gostermeye calisti bu referandumla, vatandasin fikrini sorduk baaak demek icin yapti dun haberleri izledinmi bilmem resmen tehdit ettiler oy vermeyen ceza yiyecek, zaten referandum gecerli olucak bosuna oy vermemezlik yapmayin gelin lan! felan diye tehdit ettiler vatandasi insanlarda tepkisini gosterdi oy kullanmadi, oy kullanmayan buyuk cogunlukta bu yuzden kullanmadi, genelleme yapiyorum, cunku oyle [ Mesaj 21 Ekim 2007, Pazar - 19:39 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 said: kendini kandırıp hala çoğunluk olduğunu zanneden ulusalcılar hala ders almamış. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ombakkombak siyaset yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Viktor gibi "Biz avrupa ülkesi değiliz! Biz türkiyeyiz! Halk hazır değil! Demokrasi işleyemez!" diyen insan modelleri bizim hukuk bölümünde var. Profesörlerimizden biri en güzel cevabı vermişti buna, aynen quote'luyorum: "Dünya üzerinde hemen hemen bütün totaliter, otoriter veya militer rejimler veya diktatörler aynı mazereti öne sürerek hareketlerini meşrulaştırmaya çalışırlar: 'Halk demokrasiye hazır değil, halk bunu kaldıramaz.' Bu tür bir yargıya varma hakkını elinizde tuttuğunuzu ve kendi vatandaşınızdan üstün olduğunuzu düşünüyorsanız, zaten demokrasiden uzaklaşmışsınızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 evt partisi yüzde 70, of ne ezdik be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar