mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Evet an itibariyle ntv de reklam var ve Aurelionun Istiklal Marsi okudugu reklam her 2 reklamda 1 kere cikiyor, yani bir o reklam bir baska reklam, bir o reklam bir baska reklam diye. 10u gecti en son sayiyordum sikildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 aynen ya bu kadar haysiyetsiz olunmaz şehit haberleri geliyo milli duygular kabardı diye bu kadar alet edilmez yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hakkaten aurelio da türk hastası olduğu için türk vatandaşı olmuştu ya zaten. akıl fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi de arabada şarkı söyler gibi milli marş söylüyo. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 iğrenç bi reklam. alpet midir akpet midir ikisinden de nefret ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Aboooo Arelyo Milli Marş okuyor. Adam milli marşı ezberlemiş o zaman bende Gideyimde benzin alayım Akpetten. Yada Alpetten bilemiyeceğim şimdi ama benzini almalıyım. Arabamda yok ama bir kova alır eve getiririm kötü günler için saklarım. Evet evet yapmalıyım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Gurur duyulacak bir konu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Guru Duyulacak bişe ama Öle gevşek gevşek arabada sölenmez adamı sewerim ama olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 siz olayi anlamadiniz arkadaslar biz reklama laf etmiyoruz bir reklam arasin 5098435 kere gosterildi insanlarin duygulari somuruldu ona kiziyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 şahsen benim duygularımı kimse sömürmedi alpetmidir kalpetmidir carpetmidir nedir ordanda almam petrol ofisinden alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar