Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Cumartesi günü 10:30 civarı otomatik teklifle bir psp kazandım gitti gidiyordan. Haliyle evde değildim cmt günü de, akşam geldiğimde 12-1 gibiydi direk vurdum kafayı yattım. Babam da bugün öğlen açtı baktı, kazanmışız, sevimdim, ödemeyi yaptık gg üzerinden. Bir baktık ki maile adam 8-9 tane mail atmış; "ödemeyi yapmayacak mısınız" diye. Hey alaaam dedim, yaptım diye mesaj attım. Bi beş dakika sonra adamın diğer işlemlerine bakayım dedim, bir de ne göreyim; aynı pspden açmış bi tane daha,"ödeme yapılmadı, insaf" diye. Baktım durum sayfasına; kargo bekleniyor yazıyor. Bir mesaj daha gönderdim; "ödemeyi yaptım, gecikti bir gün böyle böyle, ürünü istiyorum" diye. Bu adama telefonla falan ulaşsam da derdimi anlatsam süper olacak. Hay allahın angutu ya off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 gitti gidiyor'a mesaj at. 3 gün süren var ödemeyi yapmak için (yanlış hatırlamıyorsam). bu süre içinde istersen son dakkaya kadar beklersin. elemanın senin site üstündeki itibarını (ki böyle bi sitede oldukça önemli, güven açısından) zedeleyecek bir şekilde seni afişe etmesi (adını yazmaya bile sen olduğun belli) yapılacak şey değil. aynen bu şekilde anlat derdini, uyarsınlar tipi... elemanada aynı mesajı at. hakkım bu bu bu senin yaptığın bu diye ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 of intihar edicem said: Mesajınız: Ben bu arkadaştan ürünü dün 10:30da kazandım ve bu gün de 13:00 civarı ödemeyi yaptım. Ama buna rağmen başka bir konu daha açarak "ödeme yapılmadı" demiş ve satışa çıkartmış aleti. (6609669) Şu anda durum kargo bekleniyor gözüküyor ama kendisine iki mesaj atmama rağmen cevap alamadım. Kendisine ulaşılıp bana durum bildirilirse sevinirim çünkü aleti gerçekten almak istiyorum ve verebileceğim maksimum parayı verip kazandım. Gönderen: Gittigidiyor Ek mesaj giriş tarihi:17:25:52 21/10/2007 Sn. Erdöl, Lütfen satıcı ile irtibata geçerek, ürün bedelinin ödemesini gerçekleştirdiğinizi ve ürünü size kargolaması bildiriniz. Teşekkürler. --------------------------------- İyi Çalışmalar. Saygılarımızla, GittiGidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 istediğii fiyata satılmadı sanırım, adam da güya para yatırılmadı diyerekten yeniden listeleyecek.. ne uyanıklar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yoo veririm 1 yıldız. altına da not düşerim böyle böyle diye. bi daha satamaz mal falan. 66 işlemde 5 yıldızlı kullanıcıyım böyle çakal görmedim. üstüne üstük hemen al fiyatını da arttırmış çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bi daha satamasın mal eee : ) sorun nedir. senin paran gitti. artık dava falan uğraş dur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yok ya gittigidiyorun sistemi iyi. önce para onların hesaba, ben onay verirsem adama gidiyor. kargo geldikten sonra yani. para bana geri gelecek ama kaçırırsam pspyi üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yo para gitmiyor ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Neyse yetkililer adamın yeni açık arttırmasını kapamış sanırım, yani o kapandığına ve bana mesaj gelmediğine göre öküzün haberi yok hala olanlardan. Kuzenim öldü hanzo yüzünden ya resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 hey allahım yazık :< bak mesela ben wow paketi satın aldım. aldığım çocuğa, (aldıktan sonra) kardeş bende kotalı net var patchlerini de inidirp bi cd de yollsana :> dedim, adam o gece bütün patchleri de indirmiş, sonra da kargoya vermiş. ancak öküz ""ihlas"" kargo firması 2 günde geitmesi gereken paketimi 6 günde geitrdi. bu süre içinde çocuk o kargo firmasını kullandığı için 500 defa özür diledi msn den mailden vs. her gün de sordu bana geldimi ulaştımı ne oldu diye.. böleleride var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hukuk öğrencisi olarak cevap vereyim efenim: Siz ikiniz bir "borçlandırma işlemi" yaptınız şimdi. Yani senin o adama belli bir miktar para borcun, onun da sana bir adet PSP borcu var. Ancak bu bir nispi haktır. Nispi hak demek, bu hakkı yani, PSP'yi alma hakkını, sadece sözleşmeyi yaptığın insan olan, ürünün sahibi elemana karşı sürebilirsin. Ürünün sahibi kişi siz tasarruf işlemlerini yapmadan başka birisiyle de sözleşme yapabilir. Eğer PSP'yi o adama yolladıysa, yani borçlandırma işleminin üzerine tasarruf işlemini de gerçekleştirdiyse, senin hakkın nispi hak olduğu için PSP'yi sattığı diğer adamdan o PSP'yi isteyemezsin. Ancak sözleşmeyi yaptığın kişi sana PSP'yi yollayamıyorsa, ondan tazminat isteyebilirsin. Kısacası seni bağlayan parayı ödediğin adam. Onun şu anda sana bir adet PSP borcu var. Bu borcu ödeyemiyorsa da tazminat vermek zorunda sana. Anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 peki dev in bozulan sinirlerini kim düzeltecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Açıkçası bi 200 lira falan moralimi düzeltir : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Bu arada teşekkür ediyorum ali bey'e de ilgilendiği için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Teveccüünüz efenim :) Yardımım dokunduysa ne güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Hayır yani psp elime ulaşmazsa ibnelik değil mi, uzatırım işi. Tazminat alacağımı söyler ve tehdit mesajı atarım. Sallamassa da mahkemeyi verir alırım parayı. Keçi inadı var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ne mahkemesi ya? eğer onay vermediysen -ki daha kargo bile yapılmadıysa onya linki bile yoktur sayfada- rahat ol. kargolamazsa 3 gün içinde, 1 gün hak tanınır kargo hatırlatması.(sana mail geliyo ordan kargo hatırlat yapıyosun). eğer kargolanmazsa ürün, paran hesabına geri aktarılır. eğer yoksa gg de bankamatik hesabın, oluştur bi tane, oraya havale ederler paranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 var var, 66 işlemim var abi. bunla 67 olacak işte tabi herif gönderecekse. gerçi iptal ettirdik diğerini gönderir yani. salıya kadar gelmezse zaten belli yani. bu kadar acil ihtiyacı varsa en geç salıya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 (9:32:25 PM) Cansın: okumadım bile (9:32:26 PM) Cansın: ahau ahlaksızda son nokta olduğun gibi, topicimi de mahvedemeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben össyim.anneme adam ol dedim peki dedi.herkes benim istediğim gibi davrancak.benim dediğim olcak.hadi naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yollamazsa elinden pek birşey gelmez geldi daha önce başıma, kazandım arttırmayı ancak yollamadı eleman satış fiyatını beğenmediği için, cevap da vermedi mesajlarıma, gg ile görüşüp banlettirdim ben de accountunu pek fazla işlemi yoktu ama zaten elemanın, tahmin ediyordum pislik çıkacağını çok da üzülmedim =] en fazla yapabileceğin ggdan banletmek elemanı, ama düzgün ratingi yoksa çok sorun etmemesi olası konuyu. yok düzgün bir ratingi varsa sanmam riske atacağını 3-5 kuruş fazlaya satmak için ama anlattığından anladığım kadarıyla pek öyle iyi bir ratingi olması mümkün değil satıcının denemişsin, olmamış gibi duruyor heh =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Nefr, katılmıyorum. GG'den yasal işlem için kişisel bilgilerini elde edebiliyor olman lazım. Ha uğraşılır mı bununla, uğraşılmaz muhtemelen. Ancak kafaya takarsanız, avukat tutup kovalarsanız böyle bir hakkınız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Dev'cim, Antimodes tecrübesiz bir hukukçu olarak dinlenmesi gereken doğru kişi değil. "Adamın olacak" felsefesiyle ilerlemelisin bu konuda, hukuk'a değil bileğine güveneceksin.Söke söke alacaksın psp'ni. Adresini alacak, kafanı çalıştıracaksın, vermezsen şırıngayla alırım diyeceksin. İşe yararsa özel mesajdan teşekkürlerini iletebilirsin, yaramazsa zaten kuzenim bilgisayar başındaydı. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 18:54 tarihinde, Alexi_Septimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar