Dynun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Yeni vokal ile yeni albüm çıktı. Tarja'dan sonra çoğumuz için hayal kırıklığı yarattı Anette. Yine de albüm söylenene göre iyi gidiyor. Özellikle Amarant parçası baya revaşta. Listelerde 1.liklere falan çıkıyor.http://www.myspace.com/nightwish burdan demoları dinler klipleri izlersiniz. hayırlı uğurlu. gerçi geç kalmış bi topik ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 topic i yoktu da bunu konuşmuştuk nightwish le alakalı bi topic te. ordada yazmıştım yine yazayım.albüm fena değil ama nightwish değil.lay lay lom bişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Amaranth, Whoever Brings The Night, Cadence Of Her Last Breath, Seven Days To The Wolves gibi sağlam şarkılar var. Eski Nightwish ten eser yok, tarzlarını neredeyse tamamen değiştirmişler ama yine de albüm güzel. Anette bi Tarja olabilirmi diye sorulacaktır: Asla.Sesi o kadar güçlü değil, Opera Metal söylemesine imkan yok bence. Ama Nightwish eskisi kadar iyi olabilir mi diye sorulursa mümkündür derim.Tarzları değişmiş olsa da güzel bi albüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 senfonik gayet hos geldi.sıkı bir nightwish dinleyicisi olmadigim halde bu albumu surekli dinliyorum. The Poet and the Pendulum, oldukca hos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 yaw ne biliym bence tarja yok diye cok fazla dinleyesim gelmiyo nightwish deince tarja gelio benim aklıma o olmayınca da nightwish deilmis gibi gelio o yuzden de dinlemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 e değil zaten.bu kız eski şarkıları veya o tarzda yeni bişeyleride söyleyemez.kısacası bizim bildiğimiz,sevdiğimiz nightwish bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bu vokalistin sesi böyle avril lavigne'e falan benziyor. hiç uymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 nightwish gg = gerçi poet&pendulum gibi şarkı da var ama, nightwish'i bunun için dinlemiyordum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 ben sevdim yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Tarja gittiğinden beri dinlemiyorum,ve tarja geri de gelmeyecek.Nightwish benim için batmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 +12345 [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 15:44 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 evanescence 2 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar