rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beyler oncelikle selam ... benim map editorle bi sorunum var. (merak etmeyin tum eski basliklara baktim yani nie bakmiosun falan demeyin :D ) su bmp dosyasına error verio aslinda ber bu bmpyi internetten indirdim. oraya nasil bisi koymama lasim asil soru bu? yani nasil bmp, nerde cizmem lasim veya bana biri sadece deniz olan bi bmp eyi nasil cizecegimi soler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beyler veya nerden sosoriadan farkli bir dunya bulabilirim? *yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 www.sanctuaryshard.com umarım bu mapi seversin....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar