malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Arkadaslar sphere i attım yeni aldıgım host a 8 mul dosyasınıda attım sphere.ini.default dosyasınıda duzenledim "xterm -sb -sl 100 -fn 1x2 -fg white -bg black -T Sphere -e spheresvr &" komutunu yazıp calıstırmaya calısıyorum ama xterm error: Can't open Display hatasını veriyor bana bu konuda yardımcı oarabilirmisiniz?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stanley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Xterm ile açmayacaksın. Direk ./spheresvr& yaparsan, ya da ./spheresvr & yaparsan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ./spheresrv & yazdım ama" -bash : ./spheresrv No such file or directory" hatasını werdi sorun nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 coq saol hallettim sorunumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ./spheresvr& komutuyla sphere i calıstırıyorum ama surekli acık kalmıyo telnet i kapatın o da kapanıyo con. lost oluyo herkez ben telnetten fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sewinirim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 spheresvr yi surekli sekilde nasıl calıstırıcam bilen yoqmu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 en kucuk hede icin paticik uo sphereserver bolumune thread acan bi ki$inin admin oldugu server ne i$e yarar,kim girip oynar bilemiyorum.. bence birak bu i$i.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ./spheresvr& komutuyla sunucunun açık kalması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 thanatos sen ananın karnındamı oorendin? bunları :yapma: [Bu mesaj malmsteen tarafından 27 October 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: OwnerRavenLoft, 27 October 2003 17:38 tarihinde demiş ki: ./spheresvr& komutuyla sunucunun açık kalması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Hayır hojam acıq kalmıyo telnet i kapatınca kapanıyo... :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 iyi guzel linux komutlarını wermişsiniz ama bide sphere console komutlarını werseniz coq ii olcaq :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hiç daha once linux te sphere kuran yoqmu? spheresvr dosyasını surekli run etmeyi bilen yoqmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 exit ile çıkma.. logout 'u dene. ya da bir cron yaz. Düzenli olarak çalıştırsın. Şu anda Erethar ( Ethernass ) için bir tane yazmaktayım fakat projelerimden vakit bulamıyorum.. Yazdığım zaman bu topic altında da nasıl yazıldığını anlatırım.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Arkadaslar sorunu cozudum herkezle paylasmak istedim ; sphere i aktif hale getirme için linux teki "su" şifresini bilip gecici root olmanız gerekiyo ondan sonra kendi acc nuzla bile server a restart atabiliyosunuz.. yardım eden herkeze tşkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sphere 'i çalıştırmak için root yetkilerine sahip olmanız gerekmiyor. Eğer ilk başta root sphere 'i unextract etmiş veya kurmuşsa, yüksek ihtimalle halen yetkiler root.root üzerinedir.. chown . -R // şeklinde bu sorunu çözebilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar