malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Arkadaslar sphere i attım yeni aldıgım host a 8 mul dosyasınıda attım sphere.ini.default dosyasınıda duzenledim "xterm -sb -sl 100 -fn 1x2 -fg white -bg black -T Sphere -e spheresvr &" komutunu yazıp calıstırmaya calısıyorum ama xterm error: Can't open Display hatasını veriyor bana bu konuda yardımcı oarabilirmisiniz?...
Stanley Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Xterm ile açmayacaksın. Direk ./spheresvr& yaparsan, ya da ./spheresvr & yaparsan olur.
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ./spheresrv & yazdım ama" -bash : ./spheresrv No such file or directory" hatasını werdi sorun nedir acaba?
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 coq saol hallettim sorunumu...
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ./spheresvr& komutuyla sphere i calıstırıyorum ama surekli acık kalmıyo telnet i kapatın o da kapanıyo con. lost oluyo herkez ben telnetten fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sewinirim....
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 spheresvr yi surekli sekilde nasıl calıstırıcam bilen yoqmu...
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 en kucuk hede icin paticik uo sphereserver bolumune thread acan bi ki$inin admin oldugu server ne i$e yarar,kim girip oynar bilemiyorum.. bence birak bu i$i.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Necromancer of Kay/Hun copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ./spheresvr& komutuyla sunucunun açık kalması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 thanatos sen ananın karnındamı oorendin? bunları :yapma: [Bu mesaj malmsteen tarafından 27 October 2003 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: OwnerRavenLoft, 27 October 2003 17:38 tarihinde demiş ki: ./spheresvr& komutuyla sunucunun açık kalması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Hayır hojam acıq kalmıyo telnet i kapatınca kapanıyo... :hrr:
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 iyi guzel linux komutlarını wermişsiniz ama bide sphere console komutlarını werseniz coq ii olcaq :D
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 hiç daha once linux te sphere kuran yoqmu? spheresvr dosyasını surekli run etmeyi bilen yoqmu?
sharky Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 exit ile çıkma.. logout 'u dene. ya da bir cron yaz. Düzenli olarak çalıştırsın. Şu anda Erethar ( Ethernass ) için bir tane yazmaktayım fakat projelerimden vakit bulamıyorum.. Yazdığım zaman bu topic altında da nasıl yazıldığını anlatırım.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
malmsteen Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Arkadaslar sorunu cozudum herkezle paylasmak istedim ; sphere i aktif hale getirme için linux teki "su" şifresini bilip gecici root olmanız gerekiyo ondan sonra kendi acc nuzla bile server a restart atabiliyosunuz.. yardım eden herkeze tşkler...
sharky Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sphere 'i çalıştırmak için root yetkilerine sahip olmanız gerekmiyor. Eğer ilk başta root sphere 'i unextract etmiş veya kurmuşsa, yüksek ihtimalle halen yetkiler root.root üzerinedir.. chown . -R // şeklinde bu sorunu çözebilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net
Öne çıkan mesajlar