Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spheresrv Telnet command...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar sphere i attım yeni aldıgım host a 8 mul dosyasınıda attım sphere.ini.default dosyasınıda duzenledim "xterm -sb -sl 100 -fn 1x2 -fg white -bg black -T Sphere -e spheresvr &" komutunu yazıp calıstırmaya calısıyorum ama xterm error: Can't open Display hatasını veriyor bana bu konuda yardımcı oarabilirmisiniz?...
Mesaj tarihi:
./spheresvr& komutuyla sphere i calıstırıyorum ama surekli acık kalmıyo telnet i kapatın o da kapanıyo con. lost oluyo herkez ben telnetten fazla anlamıyorum yardımcı olursanız sewinirim....
Mesaj tarihi:
said:
OwnerRavenLoft, 27 October 2003 17:38 tarihinde demiş ki:
./spheresvr& komutuyla sunucunun açık kalması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected]
Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design
Bilgi Paylaştıkça Değerlidir...

Hayır hojam acıq kalmıyo telnet i kapatınca kapanıyo... :hrr:
Mesaj tarihi:
exit ile çıkma.. logout 'u dene.
ya da bir cron yaz. Düzenli olarak çalıştırsın.

Şu anda Erethar ( Ethernass ) için bir tane yazmaktayım fakat projelerimden vakit bulamıyorum.. Yazdığım zaman bu topic altında da nasıl yazıldığını anlatırım.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
Mesaj tarihi:
Arkadaslar sorunu cozudum herkezle paylasmak istedim ; sphere i aktif hale getirme için linux teki "su" şifresini bilip gecici root olmanız gerekiyo ondan sonra kendi acc nuzla bile server a restart atabiliyosunuz.. yardım eden herkeze tşkler...
Mesaj tarihi:
Sphere 'i çalıştırmak için root yetkilerine sahip olmanız gerekmiyor. Eğer ilk başta root sphere 'i unextract etmiş veya kurmuşsa, yüksek ihtimalle halen yetkiler root.root üzerinedir..

chown . -R //
şeklinde bu sorunu çözebilirsiniz.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..
Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp.
www.ekohost.net
]www.ekohost.net
  • Yeni Oluştur...