Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 harbiden rakip takim cok kotu, sinan beni de yedek oyuncu alin takiminiza ben bile oynarim boyleyse rakipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Kirici olmak istememekle birlikte o takimin Pati'deki dotacilari 5 v 10 cok rahat yenecegini belirtmek zorundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ee adam basi farmlanicak 2 nub olunca =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Belli bir seviyenin ustundeki maclarda guclu takimlarin baskilari rakipleri zayif gibi gosterebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 artistligini yiyyim senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 mesela ben ÇOK IYIYIM !! ama bazen karşı taraf iyi oynuyo %1 oluyo 100 oyundan birinde oluyo alkollü veya kafam dalgın oluyo oyunda lütfi kalıyom ben yani onun gibi olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Sizin gibi gencleri pistlerde gormek istiyoruz Dela =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 seni yenerim parani vermem sinan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Gonul ister ki bunlar sahalarda soylensin forumlarda degil =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yaninda 4 nub varken barathla caya bogdugum gunleri unutma sinan, tepsiyle agzini yuzunu gozunu dagitmistim o oyun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 jeton sesini duydunuz umarım. Here comes a new challenger yazıyor sendika için ekranda kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 `Wish ciddi oynucaksan remake yapalim.` `Wish geldi, bastan kurun takimlari.` vb. Dela kalbini kirar eline veririm.[kalbini yani.] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 teketek gelsene hayatına ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 zamanında hepinizi yendim ben konuşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben zamanı yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 deathlord noooob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şimdi öncelikle bu oyunu turnuva oyuncuları kadar iyi bilmiyorum bu bir gerçek. Ama bazı şeylerden çakıyorum kanımca. Final oyununu izledim. Çok iyiydiniz. Tebrikler. Herkes çok iyiydi. Magnus ve sk birazdaha ön plana çıktı. Ama kafama bir kaç şey takıldı. Pickleri çok kötü karşı takımın. Magnus sk lechrac warlock zaten aoe de ezici olmuş. End game içinde sven var. Çok sağlam seçim. Nası izin verdiler buna anlamadım. Picklerde spec falan kapadılar sanırım. Değişik geldi. Kendi seçimleride dengesiz olmuş gibi. Bi kere Meka yok! O baya bi ilginç. Akasha kötüydü. Sf çok iyidi onlarda. Hatta baya iyiydi. Ama z-x-c si daha iyi olabilirdi. Viper niye aldılar anlamadım. Soloda iyi ezer tamam ama aoe takıma karşı biraz etkisiz seçim olmuş. Karşı takım daha iyi warding yapıyordu bence :). Tekrardan tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Agaboys durun durum soyluyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 benim kadar kalite oyuncu yokmuş oyunda,neyse gençler gelişsin arada takılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Penthesilea 23 Ekim 2007, Salı - 12:59 tarihinde demis ki: Agaboys durun durum soyluyom RMK DVM RMK DVM RMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 AS yi servera bekliyoruz karma takimimizla AKLINIZI ALIRIZ. NOKTA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 tebrikler. pazar günü cs turnuvasıyla aynı anda mı oldu bu dota turnuvaı? edit: adeks1de oluyordu galiba dotalar şimdi geldi aklıma tamam [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 19:30 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: AS yi servera bekliyoruz karma takimimizla AKLINIZI ALIRIZ. İMZA:SENDİKA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 etinizden korkanın kemiğini ... yetin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar