Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu GamePad'lerden birini seçer misiniz acep ?

Zopik

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Şu streen fighter başlığını gördükten sonra gaza geldim ve epeydir istediğim şeyi yapcam. Hazır weblebi'den 13 liralık indiririmim varken ve başka birşey içinde kullanamıyorken uygun bi fiyatlı bir gamepad almak istiyorum. Aşağıdaki linkte bulunan gamepad'lerden hangisini önerirsiniz ? Fiyatı 25 YTL'yi geçmeyecek şekilde bir seçenek yazarsanız, özellikle kullandığınız ürünlerden bende ona göre seçim yaparım.

Ahanda Link...
Sosyal ağlarda paylaş

15 Aydır 'logitech dual action' gamepad'i gayet hoyratça/hardcore bi biçimde kullanıyorum. Logitech'ten şaşmayın derim, 25 değil 50 verin ama logitech alın. Gerçi son 1 aydır kablosunda ufak bir temassızlık yüzünden kendi kendine 'output-decalibrate-input-calibrate'(o nedir öyle ya) oluyor, aracın dengesi bozuluveriyor falan ama o da benim kullanış biçimimdendir :p
oynadığınız oyun gamepad gerektiriyorsa logitech alın yani,diceğim budur.
Sosyal ağlarda paylaş

15 aydır pad'in analogunu hoyratça çeviriyorum ve ilk yaşlılık belirtileri kabloda çıkmaya başladı diyorum işte, yok öyle bişey :>
Tabi 1000 mal üretirsin 1'inde bişey bozuk çıkar, o da senin yakının başına gelir falan.. Genel olarak pad gerektiren oyunları 'sağlam' oynayan kimseler logitech kullanıyor(kendimden bahsetmiyorum o arada adsf) bir de Saltek kullanan çok duydum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...