Zopik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Selam, Şu streen fighter başlığını gördükten sonra gaza geldim ve epeydir istediğim şeyi yapcam. Hazır weblebi'den 13 liralık indiririmim varken ve başka birşey içinde kullanamıyorken uygun bi fiyatlı bir gamepad almak istiyorum. Aşağıdaki linkte bulunan gamepad'lerden hangisini önerirsiniz ? Fiyatı 25 YTL'yi geçmeyecek şekilde bir seçenek yazarsanız, özellikle kullandığınız ürünlerden bende ona göre seçim yaparım. Ahanda Link... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 abi bence bekle. alma hiçbirini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 yani ben hiçbirini çok beğenmedim. gamepad dediğin harbi gamepad olucak, öyle 1000 butonlu dandik olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Öyle de 10 gün mü ne süresi var bu indirim zımbırtısının. 12-13 lira haybeye gitsin istemiyorum. 25 liralık ürün alsam yarı fiyatına almış olucam. İstersen sonra satarım sana : pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 AUEHauehauhea. Biricik yayın elemanına böyle ticari hamleler çok ayıp : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 logitech dual action var bende cok memnunum, fiyat olarak ta fena degildir, kablosuz versyonu da mevcuttur bunun hatta. Tavsiye ederim dusunmeden kullaniniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Speedlink Encounter var, tuşlardan biri bozulana kadar çok memnundum. Öyle ağır kullanım da yapmadım arada bir PES oynardım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 15 Aydır 'logitech dual action' gamepad'i gayet hoyratça/hardcore bi biçimde kullanıyorum. Logitech'ten şaşmayın derim, 25 değil 50 verin ama logitech alın. Gerçi son 1 aydır kablosunda ufak bir temassızlık yüzünden kendi kendine 'output-decalibrate-input-calibrate'(o nedir öyle ya) oluyor, aracın dengesi bozuluveriyor falan ama o da benim kullanış biçimimdendir :p oynadığınız oyun gamepad gerektiriyorsa logitech alın yani,diceğim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Dual Action'ların analogları 3-4 ay içerisinde bozuluyor diye duymuştum bir yerde, aslı astarı var mıdır bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 15 aydır pad'in analogunu hoyratça çeviriyorum ve ilk yaşlılık belirtileri kabloda çıkmaya başladı diyorum işte, yok öyle bişey :> Tabi 1000 mal üretirsin 1'inde bişey bozuk çıkar, o da senin yakının başına gelir falan.. Genel olarak pad gerektiren oyunları 'sağlam' oynayan kimseler logitech kullanıyor(kendimden bahsetmiyorum o arada adsf) bir de Saltek kullanan çok duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Logitech Ben uzun süredir kullanıyorum bu gamepadi. çok da memnunum. fakat PS'e alıştıysan çok hafif gelecektir eline haberin olsun. ben 5 üzerinden 5 verdim bu gamepade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 PS2 controller en güzel gamepad, onu çeviren zımbırdaklardan ve ps 2 kontrolü alman en akıl karı iş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 dual actionu ben de bir bucuk senedir falan kullaniyorum, tek yaslilik belirtisi bazi dugmelerin (x mesela) yayinin biraz bozulmasindan dolayi dugmenin gec basmasi gibi falan ama dugmeyi biraz sagindan ittirince duzeliyor :P tavsiye ederim fiyatina gore gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar