Valeron Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Arakadaslar Samsung D900 aldimda,hep Gprs i$areti duruyor G de kontor falan gitmiyor ama,bu i$aret gidiyor mu bilgisi olan var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 gprs i kapat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 kapali gprs,o g harfi bi sure sora E oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 E muhtemelen edge idir.. edge'i de kapat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 o gprs veya edge in müsait oldunu gösterio bişi deil kare içine girince sanırım aktif oluo. Sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 gontor gitmio galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 benim bi arkadaşım aynı telefonda aynı dertten muzdaripti en sonunda kontör gitmiyo sonucuna varmıştık ki öyle olmadığını anlamamız 14 gün sonra arkadaşın telefonu kapatıp açmasıyla tüm kontörünün bittiğini öğrenmesi üzerine gerçekleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 iyide bunda baska bi cozum yolun yok ki GPRS'in G gitse EDGENIN E geliyor.Ben deniyorum kontor gitmiyo avea yi mi arayip sormali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar