murtyy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ewt oyunu bıraktım ama bu sefer temelli gerek baglantı sorunları gerek BC den sonra oyundan zewk almamam işte bu nedenler... Kız gibi drudimi sildim.. denemek istiene acc u verebilirm pm atsınlar.. selametle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 baslik super, sende supersin. #care tayfasini cagiriyorum, gereken veda mesajini gonderirler sana az sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Sat bari ne siliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 arkadaşım eski aşkını satar msn siler msn bole düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Eski aşkım WOW ise, bal gibi satarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 sanal aşkımı satıp parasıyla kendime gerçek bir aşk alırım omg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Bende bıraktım. Charı kapadım. Ders mers kasıyom. Yada kasmaya çalışıyom. Dota oynuyom. Yemişim wowu. Charı satsam mı naapsam asdasf. Mutluyum huzurluyum. [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 00:39 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 valla bırakanlarda 70 lvl druid i veya shamanı olan varsa bana hediye etsin :) Param yok ama eski aşkınıza gözüm gibi bakarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ah bee druid silinirmi yazık olmus harbi hadi hunter mage falan olsa neyse 5 para etmez charlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 alakasız bi soru soracam ama şöle black temple ve hyjala attune olmuş, 1270+ shadow damagelı bir warlock yaklaşık kaça satılır? nedir piyasanın durumu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 wowturk sitesinde olucaktı char satımı char alımı forumları baya iş dönüor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Üni yüzünden bende bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 var da orda piyasa nasıl öğrenemiorum ki bi de account satımı nasıl oluo. Adamla nasıl alışverişi yapiorum güvenli bi şekilde -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 said: then the god created the thundercare, blessed blade of careseeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 parasizlik yuzunden ara verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 murtyy yalvaririm Dentarg EU'da olmadigini soyle [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 20:59 tarihinde, verte tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 eh be silinir mi bi de kız gibi diyosun. verdiğin parayı alırdın negzel, benim planım böyle en azından ve gerceklestiricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar