fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 telefon almayı düşünüyorum. samsung e740 la samsung d900i arasında kaldım. büyük ihtimalle e740 alıcam ama bi sorayım dedim. o kadar para verip onu alacağına şunu al diye herhangi bi telefon öneriniz var mıdır diye? kayan kapaklı olması tercihimdir. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Nokia 6300 Ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 e740 al abi. güzel telefon. ama rengi siyah olsun dersen e830 da güzel. nerdesin la hayırsız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 @todes, baktım da bi hem kayan kapaklı değil. azcık güzel bi dizaynı olsun istiyorum. hem de yıllardır nokiadan gına geldi. samsung bakayım biraz da diyorum. ayrıca fiyat olarak arada 40 ytl filan var özellikleri nerdeyse aynı e740la @ginalım, e830un tasarım hoşuma gitmedi ya. siyah olsun diye de kasmiyim ya. senin aldığın neydi. ben burdayım olm, bi telefon edicen gel dicen bilkente akarım ben. eve gelmek için de benden davetiye mi bekliyon. hey allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar