Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel gel sen de gel ! Kadın var !

KahnX

Öne çıkan mesajlar

ADANA'da erkeklerle para karşılığı aşk yapan G.E. (23) ve Ç.Ç. (25), geçen ağustosta barda tanıştıkları Şenol Dağoğlu (20), Osman Peksoy (30) ve Fatih Gökmen (29) ile birlikte olmak için 300 YTL'ye anlaştı. İddiaya göre Şenol Dağoğlu, telekızların silah tehdidiyle cep telefonları ile 300 YTL paralarını gasp ettikten sonra bir mısır tarlasına götürdü. Üç zanlı burada kadınlara sırayla tecavüz etti.

Kadın var, siz de gelin

Şenol Dağoğlu daha sonra telefonla birkaç arkadaşını arayıp "İki kadın var, siz de gelin" dedi. Kısa süre sonra gelen Hakan Gümüş (28), Sıdık Özelçin (27), Fehmi Balta (30), ağabeyi Fahri Balta (32) ile kimliği belirlenemeyen bir kişi, G.E.'ye tecavüz etti. Yalvarmasına rağmen tecavüzden kurtulamayan G.E. baygın düşerken, kimliği belirlenemeyen motosikletli 2 kişi daha geldi. Bu kişiler de kadınlara tecavüz etti.

Canın çekmiştir sen de gel

Çığlıkları duyup gelen Fuat adındaki mahallenin delisine de "Canın çekmiştir" diyen Dağoğlu, G.E. ile ilişkiye girmesini sağladı. Yalvarış ve tecavüzü cep telefonuna kaydeden Şenol Dağoğlu ile arkadaşları, işkenceye sabaha karşı son verdi. Kadınlara 5 YTL verip serbest bırakan Şenol Dağoğlu, "İlk sağ kurtulan sizsiniz. Sakın polise gitmeyin" diyerek tehdit etti. Yaklaşık 5 saat boyunca 11 kişinin tecavüzü nedeniyle perişan haldeki hayat kadınları, soluğu karakolda aldı.

Görüntüler cepte çıktı

Polis, bir süre sonra tecavüzcülerden Osman Pensoyu, olayda kullanılan otomobil ve Kalaşnikofla yakaladı. Ardından Şenol Dağoğlu, Fatih Gökmen ve Hakan Gümüş de gözaltına alındı. Cep telefonlarının birinde işkence ve tecavüz görüntüleri ele geçirildi. Pensoy, Dağoğlu, Gökmen ve Gümüş tutuklanırken, diğerleri aranıyor. 19.10.2007 01:38 [1049893]

o_o
uzun eşşeğe eleman çağırır gibi çağırmışlar valla şaşırdım.

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 21:05 tarihinde, KahnX tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

niye bu kadar ayiplaniyor veya yadirganiyorki
yeryuzundeki belkide en eski ve kokenli meslek bu :P

gunumuzde en azindan secme sansi var cogu insanin

o avrupalinin ovup ovup bitiremedigi antik yunanda kadin olarak dogmus olsaniz esyadan farkiniz yok roma desen oda oyle
sokakta bir soylu gorup hoop alip seks kolesi olarak kapatabiliyor eve

hadi onuda egctim ya osmanlida erkekleri topluyor padisahalr ve cesitli beyzadeler

ha komik olan kosun lan @@@@@ var dalin
@# @##
ohhh

olmasi ehahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

of biz sabah gaztede okuduk güldük malesef.güldüğümüz nokta.

GEL LA CANIN ÇEKMİŞTİR.

Yazıyodu postada bilmiyorum buraya yapıştıralını okumadım aynı haber diye.

edit:gereksiz kelime

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]

Edit:gereksiz kelime yazıcakken gerekzi kelime yazdım.

[ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 23:41 tarihinde, Killer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...