Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki Kafa tek vucut

Masticore

Öne çıkan mesajlar

http://www.metacafe.com/watch/562271/a_girl_with_two_heads/
Daha önce 2 vutu 2 kafa yapışık insanlar gördüm ama Tek vucut 2 kafa ilk kez görüyorum.
İkiside 2 kolu 2 bacağına hükmedebiliyormu acaba. Yoksa biri senin biri benim diyemi karar vermişler. Aralarında geçebilecek muhabbetler bile çok ilginç geliyor.

-Fazla acı yeme cıkarırken yakıyor.

-3. soru a) olucak
-hayir d)
Sosyal ağlarda paylaş

sonumuz hayrolsun ogre ırkı seklinde evrimlesiyoruz

not: bunlar öss ye girse nasıl olcak cifte standart olur yada 2i ayrı girip sıanawa 2 i farklı yerleri kazansa nasıl gitcekler iste burda öss çaresiz kalır gibi geliyo

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 17:49 tarihinde, BullDoG tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

çok az latince bilgisiyle sallayıp tutturdum adı polycephaly. dalga geçmeyip sinirsel iletimlerini kan dolaşımlarını merak eden varsa burdan buyursun. hatta bu videodakileri bile buldum wiki sayesinde.

olay bu http://en.wikipedia.org/wiki/Polycephaly

bu da videoki kızlar. küçüklük zamanlarının bi fotoğrafı da var.
http://en.wikipedia.org/wiki/Abigail_and_Brittany_Hensel

bi de nasılsa klavye başındayız diye herşeyle dalga geçiyosunuz da hiç mi vicdanınız, karma inancınız falan yok? bu laflar sadece onların yüzüne söyledindiğinde ayıp değil, bunu böyle bi yerde bile söylemek ayıp. çocuğunuzun böyle doğduğunu düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

çok enteresan bişiy, ee ayıptır sorması erkek arkadaşı olursa tekinin hakkaten ne olucak, onu merak ediyorum, yani her biri vücudun yarısını almış.
En azından erkek değiller, düşünsene bi vücud iki kafa aynı kıza sarkıyor yoldan geçerken laf atıyor dönüyor bakıyor kız "aeeiiii" eheh

bunlar fps falan oynamasın haksızlık olur

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 21:41 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim merak ettiğim
2 adet kafa 2 adet beyin var heralde
bilgisayar başında yazı yazıyor
hangisi yazıyo peki ?
2 side aynı şeyleri düşünüyo olamaz galiba
yada anlaşmalılar mı ki ? ben orda takıldım
sen yazıcaksın felan diye :(
karıştı kafam off...
hah işte masticore da yazmış
bu bi iş yapma olayında karar veren kim ?
ortak karar olabilme şansı kafamı karıştırıyo 2 beyin var sonuçta :(
offf
lan yetin ya izletmeyin sabaha kadar uyuyamam şimdi

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 21:56 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

linke bakın abi iki omurgaları varmış pelviste birleşiyomuş. iki baş da kendi tarafındaki kol ve bacağı yönetiyo diğer tarafı hissetmiyo. mesela ikisi de ayrı yemeklerden hoşlanıyolarmış biri bişi yerken biri başka bişiyi yiyomuş. ama mesela ortak zevklerde, hamburger yemekte mesela, biri bi ısırık diğeri bi ısırık alıyomuş. oha!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...