Greeny Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yeni bir dizimiz. Rome' daki sarışın herif oynuyor. Adını unuttum. Başroldeki arkadaşımız diyelim, karısı balkondan atlayan. Neyse, dizinin konusu şöyle. Başroldeki abimiz, bir gün zamanda geriye gitmek gibi bir özelliği olduğunu farkediyor. Amma vekalin, bu özelliği kullanmak onun elinde değil. Bu gücü sayesinde, her bölümde kurtarması gereken birilerine yardım ederek kullanıyor. Tabi bu güç yanında sorunlar da getiriyor. Bi deneyin derim, 4. bölüm çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 izleyen var mı ? ratingi baya iyi gözüküyor. başlasakmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eudoxus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Geçen nasıl diye 3 bölümünü indirdim valla nasıl diyim deli sardı yaaaa... tavsiye ederim şuan 11.bölümde 10-11 iniyo şuan bekliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 süper süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 iptal edilmiş.seyretmemiştim ama indiriyim diyodum.şimdi yarım bişe izlemiyim diyorum.ne dersiniz? iptal haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 yazık bu herifin olduğu her dizi iptal ediliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Bak ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 http://www.imdb.com/title/tt0948538/ Tesadüfen rast gelip izlemeye başlamıştım. O kadar sarmıştı ki sonra bir de başa dönüp izlemiştim netten indirip. Minimalist bir dizi ama şu an yayınlanan pek çok diziden iyi. İptal edilmesi gerçekten de çok kötü olmuş. Lost dizisinde 3. sezondan itibaren Desmond odaklı bölümlere hayransanız yada Moon Bloodgod hayranıysanız bu dizi sizin diziniz, daha önce izlemediyseniz edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 guzel diziydi. 20th fox denen serefsizler her zaman oldugu gibi iptal etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 güzel dizi tntde izledik bitti ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar