oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 hacım, elleme sen, mesaj atarsa konuş, ama atarsan ekime atmassan kasıma tarzında yaklaş olaya.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hocam o zaman da "kendini çekiyosun..bu yüzden tedirgin oluyorum. yazışmamız rahatsız mı ediyo?" gibi bir mesajla karşı karşıya kalıyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ya yok işte, konuş ama eskisi gibi konuşma. demek istediğim buydu. meraba meraba olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hep o soruyo ama zaten ben başlatmıyorum muhabbeti, cevabımı aldıktan sonra. Yani eski muhabbetle bir farkı yok şu andaki muhabbetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 yav sende arada bi naber napıyon de. istiyosan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Hocam bu taktiklerin sonucu ne olacak, oraya gel sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bence kiz aslinda resimdeki kiz degil, o yuzden seni reddetti, seni sevmesine ragmen, simdi muhabbeti ilerletip kiz sana gercegi acikladiktan sonra evet dicek felan komplo teorisi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 ulan ! üzüldüm ya harbiden. kıza seninle arkadaş olmak istiyorum herhangi bir zaman görüşebilirmiyiz de. olay o zaman ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 bende smdı slapledm hatunu merak edıyom napcak yarın gülmü biter dicek yoksa defolmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 osmanlı poku yapıştırcan aslında. en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Abi eleman komplo teorisi demiş, sen olay filan diyon :) Yok öyle bir ihtimal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Benimle çıkar mısın? Hehehe bunu demeyeli 12 sene min. oldu çünkü eşime demedim galiba. Ondan önce en son kime dedim diye düşünsem hmmmm universite 1de falan herhalde peh demekki 15 seneyi geçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 benim olayın sonu kızdan soğumana gelecek :D sonra da ben yazılacam dsfdsddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ahaehhae :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ret değil, red di mi gerçeği fdsf o deil de, teklif etmek yerine gel bişiler yapalım deseydin ama tamamen aradakşça etseyidn teklifi. gelrise orda ederdin teklifini. netten çıkma mı teklif edilir miş abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 zydar'a katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Merhaba , Ne olur ne olmaz bilinmez ama ben hala senin biraz aceleci davrandıgından sansını dusurdugunu dusunuyorum.Ben de internetten cok tanıstım ve iliskilerim oldu , yanlıs anlama hava atmak degil tecrubelerimden biraz sana palasmak istiyorum.Oncelikle msn muabbeti temel tası evet , gercekten saatlerce muabbet etmek derinlere inmek , insan bilgisayar basında olunca biraz da soyleyemecegi seyleri daha kolay yazar hala geliyor ve karsındakine guven kazandıracak seyler konusulmaya baslandıktan sonra biraz daha sanslı oluyorsun.Bulusma muabbeti ise ansızın ve onceden planlanmamııs havası vermeli bu nokta cok onemli.ve bulusmak cok onemli isin aslı.acık acık hic bir sekilde ona msn den kelimelerle sevgini anlatmak cok yanlıs bu durumda cunku hic birbirinizi gormemissiniz ve kafalarda soru isareti bıraktırıyor bu durum kız acısından daha dogrusu urkutuyosun.onun yerine hafif ercai fazla herseyi sallamayan ama dert ten tasadan anlayan iyi muabbeti olan biri imajı cizmek en guzeli.mesela benim bircok bulusmam ilk bulusmadan ibaret sonra msn den selam bile yok.bekledigin kisi olmuyor cunku karsında ve buyuk hayal kırıklıgına ugrayabiliyorsun.o hayal ettigin o knustugun kız yok karsında , aksine ufak ayrıntılarında sinir oldugun biri gelivermis :)bunları neden anlattim belki ilerde isine yarar.ama bu konuda sana soyleyecegim evet muabbeti kesmemem,bir sekilde devam etmen ama arada souk oldugunu ona hissettirmen.bir sure sonra acaba yanlıs mı yaptım fikri onun kafasına yerlesebilir boyle bir olasılık var , umalım ki senin durumun boyle olsun , muabbet muabbeti acar ne olacagi belli olmaz.cok fazla umut baglayıp kendini uzmeye gerek yok ;) hadi bakalım kolay gelsin [ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 13:43 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 ilk sayfayı okudum, bi de 2. sayfada klızın resmini gördüm. yorum yapıom şimdi ^^ : kız senle eğlenio.. thats all.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ben kızı beğenmedim.Daha iyisini hakediyorsun aragorncuğum.Arwenini bul ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Arwen ölümsüzlüğü seçti, atmadı kolyeyi. Sap gibi kaldım ben de napiyim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Ula git demigod ol ne bileyim.Bu karı seni bozar abi ben sana söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Aga Eowyn'de fena sayılmaz, hem o yüzde veriyo, onda denicem şansımı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 O belli zaten hacı sana verir o onda dene bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Hayır filmde Arwen'de yüz veriyodu, orasını anlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2007 Arwen zaten yüzünü de gözünü de veriyor,arweni boşver sen onun babası başlık parası falan ister.Git eowyni al işte at üstünde tepişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar