Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korkuyorum

Aragorn

Öne çıkan mesajlar

Merhaba ,

Ne olur ne olmaz bilinmez ama ben hala senin biraz aceleci davrandıgından sansını dusurdugunu dusunuyorum.Ben de internetten cok tanıstım ve iliskilerim oldu , yanlıs anlama hava atmak degil tecrubelerimden biraz sana palasmak istiyorum.Oncelikle msn muabbeti temel tası evet , gercekten saatlerce muabbet etmek derinlere inmek , insan bilgisayar basında olunca biraz da soyleyemecegi seyleri daha kolay yazar hala geliyor ve karsındakine guven kazandıracak seyler konusulmaya baslandıktan sonra biraz daha sanslı oluyorsun.Bulusma muabbeti ise ansızın ve onceden planlanmamııs havası vermeli bu nokta cok onemli.ve bulusmak cok onemli isin aslı.acık acık hic bir sekilde ona msn den kelimelerle sevgini anlatmak cok yanlıs bu durumda cunku hic birbirinizi gormemissiniz ve kafalarda soru isareti bıraktırıyor bu durum kız acısından daha dogrusu urkutuyosun.onun yerine hafif ercai fazla herseyi sallamayan ama dert ten tasadan anlayan iyi muabbeti olan biri imajı cizmek en guzeli.mesela benim bircok bulusmam ilk bulusmadan ibaret sonra msn den selam bile yok.bekledigin kisi olmuyor cunku karsında ve buyuk hayal kırıklıgına ugrayabiliyorsun.o hayal ettigin o knustugun kız yok karsında , aksine ufak ayrıntılarında sinir oldugun biri gelivermis :)bunları neden anlattim belki ilerde isine yarar.ama bu konuda sana soyleyecegim evet muabbeti kesmemem,bir sekilde devam etmen ama arada souk oldugunu ona hissettirmen.bir sure sonra acaba yanlıs mı yaptım fikri onun kafasına yerlesebilir boyle bir olasılık var , umalım ki senin durumun boyle olsun , muabbet muabbeti acar ne olacagi belli olmaz.cok fazla umut baglayıp kendini uzmeye gerek yok ;) hadi bakalım kolay gelsin

[ Mesaj 20 Ekim 2007, Cumartesi - 13:43 tarihinde, DueLisT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...